reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@NataliaNNN cudowne wieści. Gratuluję podwójnego szczęścia.

Dziękuje wszystkim Wam babeczki za walentynkowe kciuki. [emoji177]

Właśnie wróciłam. Mój malutki ładnie rośnie. U nas dziś 28+6. Siedzę jak na szpilkach bo córkę urodziłam w 30 tygodniu.
Dziś mamy ok 1332 g i jesteśmy na 50 centylu czyli wszystko jest dobrze. Następne usg mam za miesiąc.

Co najważniejsze spotkałam się dziś z lekarzem i zgodził się na cc! Także jestem spokojniejsza i bardzo się cieszę. Teraz byle do przodu.

Życzę Wam romantycznych Walentynek kobietki.
Kochana każda ciąża inna, może w tej będziesz miała wywoływaną hehe
Duże już to Twoje bobo, ale czekamy dzielnie do 2 kg. Piękne widoki miałaś na usg w te walentynki, ojjj zazdroszczę. ;)

Edit. zapominałam, że wspomniałaś o cc :o Chyba za bardzo się rozmarzyłam myśląc o fikającym maluchu.

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana każda ciąża inna, może w tej będziesz miała wywoływaną hehe
Duże już to Twoje bobo, ale czekamy dzielnie do 2 kg. Piękne widoki miałaś na usg w te walentynki, ojjj zazdroszczę. ;)

Edit. zapominałam, że wypominałaś o cc :o Chyba za bardzo się rozmarzyłam myśląc o fikającym maluchu.
Nic nie było widać kochana. Fikal jak nie wiem nie mogła ta sonograf go zmierzyć ale już jest duży i te widoki nie są takie same bo ciężko zobaczyć całego dzidziusia albo nawet główkę. Siedzi już od dłuższego czasu z główka do dołu i jedyne co nam pokazuje to stopki i klejnoty, taki z niego uparciuch.

Malgos a jaka masz te Bete?[emoji16]
Progesteron masz do nieba przepiekny, moze cie mulic od wysokiego estradiolu, tez jak na ten moment siega gwiazd.

Mozesz sobie obliczyc ile jeszcze moze byc HCG z Pregnylu we krwi.

A reszta... miod, cytryna, czosnek, imbir, tabletki do ssania z tymianku, propolisu, tylko cuda natury nam zostaja[emoji6]

A popatrz to nawet nie wiedziałam że można obliczyć nawet nie spojrzałam dokładnie na bete bo to 3dpt ale było coś koło 22.5 - Jak to obliczyć? ?pomożesz? ?

Sol , cudowne wieści :) w ogóle kiedy to wszytsko minęło , ja jak dzisiaj pamiętam jak betowałaś :) a tu za chwilę będziesz rodzić [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Jeju no wiem właśnie a mnie się tak dlużylo dzień po dniu ale w całości to rzeczywiście zlecialo. Jeszcze nie takie ten tego z tym rodzeniem bo nawet i 10 tyg może być no ale już rzeczywiście można oddychać głęboko bo dzidzia już jest fajnych rozmiarów i już nie mam co myśleć o najgorszym [emoji8]

IMG_1901.JPG

Pięknie się dzieje w moim mieście. ;)

reklama
@NataliaNNN cudowne wieści. Gratuluję podwójnego szczęścia.

Dziękuje wszystkim Wam babeczki za walentynkowe kciuki. [emoji177]

Właśnie wróciłam. Mój malutki ładnie rośnie. U nas dziś 28+6. Siedzę jak na szpilkach bo córkę urodziłam w 30 tygodniu.
Dziś mamy ok 1332 g i jesteśmy na 50 centylu czyli wszystko jest dobrze. Następne usg mam za miesiąc.

Co najważniejsze spotkałam się dziś z lekarzem i zgodził się na cc! Także jestem spokojniejsza i bardzo się cieszę. Teraz byle do przodu.

Życzę Wam romantycznych Walentynek kobietki.

Pięknie Maluszek rośnie! ❤️
A na kiedy masz termin ;)

Do góry