reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Niby tak ale tej jednej nam nie pobierze bo co jak nic z tego nie będzie
Kazał nam się starać teraz naturalnie co drugi dzień
I jak nic nie zaskoczy to w przyszłym miesiącu kolejna stymulacja
Ale nadzieja umiera ostatnia wiec wierze ze nie wszystko stracone

Mamy też naturalne cudy na naszym forum ;)

Kochane już po usg, miałam miec je w piątek ale nie wytrzymałam tego stresu:) i jednak niespodzianka jest - dwa bijące serduszka :)

Pięknie!!! ❤️❤️

Mój też tak mówił. Nosem kręcił jak cholera ale ja się uparlam i dopiero na naturalnym się udało w czwartym podejsciu z najsłabsza blastka. Ja tak czułam, że te estrogeny mi dodatkowe nie potrzebne. Endo z estrofemem i bez rosło mi tak samo.
Postaraj się posłuchać siebie, czasami trzeba przycisnac lekarza, ale jesli mu ufasz to ok. X
sama nie wiem, nie mam doświadczenia, a szansę mam teraz jedną, nie wiem, ale póki co mam dwa tygodnie na przemyślenie, ale pewnie go posłucham tym razem, moje dwie ostatnie miesiączki były jakieś takie dziwne, więc pewnie coś mi się pomieszało, zobaczymy tym razem, jak znów nie urośnie lub urośnie bez wyraźniej budowy warstwowej to potem zaryzykuję na naturalnym.
Dziewczyny jest sens teraz badać jakieś hormony? Po encotronie i estrofemie przez pół cyklu a teraz jeszcze duphaston dojdzie

sama nie wiem, nie mam doświadczenia, a szansę mam teraz jedną, nie wiem, ale póki co mam dwa tygodnie na przemyślenie, ale pewnie go posłucham tym razem, moje dwie ostatnie miesiączki były jakieś takie dziwne, więc pewnie coś mi się pomieszało, zobaczymy tym razem, jak znów nie urośnie lub urośnie bez wyraźniej budowy warstwowej to potem zaryzykuję na naturalnym.
Dziewczyny jest sens teraz badać jakieś hormony? Po encotronie i estrofemie przez pół cyklu a teraz jeszcze duphaston dojdzie

Ja bym odczekala do okresu , jak sie skonczy to pomiedzy 3-5 dniem hormony. Teraz moga ci wyjsc zaklamane wyniki.Tak mysle...

Ok pewnie, rozumiem. Tylko u mnie właśnie też było takie dziwne endo po estrofemie.
Nie namawiam Cię tylko dzielę się swoją historia.
Powodzenia. Mam nadzieję, że teraz będzie wszystko ok i transfer się uda. X

reklama
Do góry