reklama
Czarnula34
Fanka BB :)
Cześć kochane czy miałyście usuwane operacyjnie mięśniaki
przykro miHej, dziewczyny, dziękuję za pamięć i trzymanie kciuków, u mnie niestety brak dobrych - wieści beta 0,6
Dziś płaczemy, jutro zastanowimy się co dalej
Cytrynka122
Kropek już w domu. 31 stycznia pierwsza weryfikacjaogromne kciukasy za transfer!!!
ilmenau
Wrzucam zdjęcie mojego dzidziulka, bo w końcu jakoś wyszło po usg wszystko w porządku, serducho ładnie równo bije ❤ następne podglądanie 18.02
Pięknie!!!
A który to już tydzień?
naprawdę ogromny podziw za wytrwałość i siłę@Akatombo szlag no, przykro mi :/. Popłacz sobie, walnij winka i zbieramy się z podłogi. Bidula
@annemarie piękne widoki!
@Olk@24 przesyłam fluidy - u mnie piąty okazał się szczęśliwy, więc zarażam
a to chyba coś przeoczyłam?Kropek już w domu. 31 stycznia pierwsza weryfikacja
nie mniej czekamy na pozytyw!!
annemarie
Wrzucam zdjęcie mojego dzidziulka, bo w końcu jakoś wyszło po usg wszystko w porządku, serducho ładnie równo bije [emoji173] następne podglądanie 18.02
Piekny dzidziolek[emoji8]gratuluje
ilmenau
Kropek już w domu. 31 stycznia pierwsza weryfikacja
Głaszcz brzuszek i mów do niego
Weryfikacja 31.01? A nie za szybko? Wydaje mi się, ze to będzie niepotrzebny stres
reklama
Ptaszynka rozumiem Ciebie doskonale. Dzisiaj każda na tym forum zapewne jest z Tobą myślami i doskonale wie co czujesz... główka do góry! Ja czuję się tak samo, kiedy przychodzi taki dzień jak dziś u Ciebie. Jeszcze na tym naszym niebie zaświeci słoneczko - zobaczysz!!Dziękuję.....:* tak, dziś mam gorszy dzień, a to pewnie dlatego, że wszystkie ale to wszystkie moje kolażanki maja już dzieci, a nawet po 2...3....a ja nawet nigdy w ciąży nie byłam.....czuję się stara i bezwartościowa.....
Podziel się: