reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
I conpo
i co potem?jaki macie plan dzialania?

Plan stymulacja pobranie komóreczek i walka o maleństwo
Wspominał wcześniej ze chciałby na krótkim protokole ale zobaczy co powie po wszystkich badaniach jakie zrobiliśmy
Bo genetyka jest w porządku kwestia teraz jak spojrzy na wyniki nasienia i moja rezerwę która jest kiepska

Kurcze dziewczyny zalamalam sie po telefonie do kliniki. Zadzwonilam zapytac czy sa w stanie zrobic szczegółowy opic seminogramu poniewaz ze wzgledu na niska koncentrację wczesniej tego nie wykonano. Pani powiedziała mi ze może byc ciezko taki opis szczegółowy uzyskac i ze jesli mamy zrobic badanie test MAR i HBA oraz chromatyne to moze byc tak ze nie wykonaja u meza z jednego nasinia wszysykich badan ze wzgledu na mala ilosc plemienikow :-( i wtedy bedzie trzeba znowu podejsc do badan z nowym nasiniem. Kurcze! Co o tym myślicie?
@dżoasia Ty wiesz ♡♡ Gratulacje dla całej reszty,której się udało i kciuki za te,które nadal walczą. @Kurcia szczególnie dla Ciebie ♡

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Plan stymulacja pobranie komóreczek i walka o maleństwo
Wspominał wcześniej ze chciałby na krótkim protokole ale zobaczy co powie po wszystkich badaniach jakie zrobiliśmy
Bo genetyka jest w porządku kwestia teraz jak spojrzy na wyniki nasienia i moja rezerwę która jest kiepska

Trzymam kciuki za szybkie rozpoczecie akcji stymulacyjnej✊
Ktory masz dziś dc?

reklama
Do góry