reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja na wszystkie meble czekam[emoji85]jeszcze z 8 tyg.Na razie moje biuro zmienilo sie w magazyn[emoji23]

To ja mam kartonik w pokoju dziecka i tam wszystko pakuję, ale już mi brakuje miejsca :-D na razie Mała będzie spać z nami w sypialni, więc nie mam takiej presji na mebelki, kupujemy łóżeczko dostawkę.
Wczoraj zamówiłam wózek więc już kolejna rzecz z głowy ale jest jeszcze cała lista tego czego nam brakuje :-D:-D:-D

Moim zdaniem najgorsza jest gorączka na żołnierzyki i jesli jej nie ma to moze nie bedzie tak źle. Antybiotyk przy wirusach i tak nie pomaga, chyba ze to cos gorszego niz zwykle przeziebienie. A te wszystkie leki na przeziebienie to tylko łagodzą objawy a swoje trzeba i tak od chorowac. Najlepiej miód cytryna imbir czosnek itp
No właśnie goraczki nie ma. Dlatego dzis plucze gardlo woda z sola, mleko z czosnkiem, cieply koc i moze przejdzie.

reklama
To ja mam kartonik w pokoju dziecka i tam wszystko pakuję, ale już mi brakuje miejsca :-D na razie Mała będzie spać z nami w sypialni, więc nie mam takiej presji na mebelki, kupujemy łóżeczko dostawkę.
Wczoraj zamówiłam wózek więc już kolejna rzecz z głowy ale jest jeszcze cała lista tego czego nam brakuje :-D:-D:-D

Nam brakuje paru rzeczy doslownie inie mozemy sie zebrac zeby to zalatwic[emoji85][emoji85][emoji85]

Do góry