Laurka2019
Fanka BB :)
Wow nasz doktorek zalecil koenzym?Kurcia ja bym spróbowała z intralipydem ,nie zaszkodzi a może pomoże.
Już doczytałam,że będą bliźniaki!!!Matko jedyna czy może być piękniej ?!!
Gratuluje!!Rośnijcie zdrowo!Ja przystępuje do 3 procedury.
Szczęście ja bym albo ostatni raz podeszła albo zmieniła klinikę.To Ty przez to wszystko przechodzisz i to Twoje ciało i Twoje obciążenie psychiczne.
Dziewczyny objawów nie mają i dzieje się więc trzeba zaczekać Nie będę pisać,że spokojnie bo tak się nie da ale czekamy i trzymamy kciuki!
Cudowne wieści!!!!Gratuluje!!!! Teraz tylko przyrost bęty,serduszko i będzie bejbasik!
Tak jak korzystałam,polecam.
Anne ja miałam robiony PGS jednego zarodka-dla nich to kasa to czemu mieliby się nie zgodzić?i to spora kasa.dopiero jak transfer się nie udał lekarz stwierdził,że może mam słabe jajca i nie warto ale przy drugim mimo braku pgs też się nie udało.zbyt wiele zależności jest.
Anne jak się czujecie w trójpaku? Trochę jest ciąż bliźniaczych na forum
@annemarie @dżoasia dziewczyny w jakiej dawce kupić koenzyn q10?widzę,że są od 50 do nawet 200 mg.lekarz kazał brać,do tej pory miałam 50 ale może za słaby?
Dziewczyny oby w lutym i marcu udały się wszystkie transfery!!!
Pytalam go za pierwszym razem o Ubiquinol-to jest aktywna forma q10,lepiej przyswajalna,to mnie zbyl.
Od 2 tygodni to suplementuje i zobaczymy jakie będą rezultaty.
Załączniki
Ostatnia edycja: