Witaj , ja po histeroskopi , którą miałam dwa razy , nie krwawilam tylko miałam mocne plamienia, pierwszy raz trwały ponad tydzień , drugi raz kilka dniDziewczyny ktore mialy histeroskopie czy dlugo krwawilyscie po tym zabiegu???
reklama
misis188
Fanka BB :)
Do 7tc pamiętam a potem już nie chciałam bo na mnie nie działało i piłam meliseMoje Drogie, jak długo bralyscie relanium po transferze? Bo doczytałem się w ulotce że nie powinno się go brać w trakcie ciąży. Ściskam Was mocno :*
ja mam 6 ampułek gonapeptyl daily
Czy z gonapeptylem aktualne?
Cześć Dziewczyny czy został Wam może niepotrzebny gonapeptyl lub menopur. Jeśli tak to proszę o kontakt, sonka@wp.pl lub 500336123. Dziękuję
Też mam na zbyciu... tylko zajmuje mi miejsce w lodówceCzy z gonapeptylem aktualne?
Agniecha1508
@Kamaaa w ten dzień po histero lało się ze mnie jak z zarżnietej świnki - dosłownie po nogach wodospad - mój bidok myślał , ze mi coś zrobili - na drugi dzień już spokójDziewczyny ktore mialy histeroskopie czy dlugo krwawilyscie po tym zabiegu???
mogę prosić o kontaktTeż mam na zbyciu... tylko zajmuje mi miejsce w lodówce
@nadziejamooja;)
@sonikaa a kiedy zaczynasz stymulację i na kiedy menopur potrzebujesz?Cześć Dziewczyny czy został Wam może niepotrzebny gonapeptyl lub menopur. Jeśli tak to proszę o kontakt, sonka@wp.pl lub 500336123. Dziękuję
reklama
prosze o kontaktTeż mam na zbyciu... tylko zajmuje mi miejsce w lodówce
Podziel się: