reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziendoberek :)
Samych dobrych wieści na wizytach!

Kto jest teraz w kolejce do bety? Ktoś dziala z krzakow? :D

U mnie stosunkowo dobrze. Noc bez bolu, plamie jeszcze ale nieduzo wiec mam nadzieje ze to koncowka. Spasmolina oczywiscie w uzyciu, przepisali tez relanium wiec grecznie lykam.

Milego dnia :)
Uff to dobrze. Ciesze sie ze sie uspokoiło.

reklama
Dziewczyny ogarniam sie na dzisiejszą wizyte w klinice i tak się boje ze juz biegam do wc z nerwow, a wizyta dopiero o 15. Cala noc sie ze mnie lał okres ze pozalewalam lozko. A u lekarza nim usiade na ta koze to pewnie zrobie sciezke. Masakra. A co nedzie na kolejnych wizytach jesli mnie ta tak stresuje?

U mnie stosunkowo dobrze. Noc bez bolu, plamie jeszcze ale nieduzo wiec mam nadzieje ze to koncowka. Spasmolina oczywiscie w uzyciu, przepisali tez relanium wiec grecznie lykam.

Good girl [emoji6] łykaj grzecznie i żyj teraz na mocno zwolnionych obrotach.
Żeby szybko minął Ci ten tydzień,bo wiemy wszystkie jaka to nerwówka.

Asiu całe szczęscie,że krwawienie minęło. Teraz po tej burzy czekamy na piękne słońce i tylko słodkie wieści

Za dwa waleczne serca❤❤✊✊✊

Dziewczyny ogarniam sie na dzisiejszą wizyte w klinice i tak się boje zz biegam do wc z nerwow, a wizyta dopiero o 15. Cala noc sie ze mnie lał okres ze pozalewalam lozko. A u lekarza nim usiade na ta koze to pewnie zrobie sciezke. Masakra. A co nedzie na kolejnych wizytach jesli mnie ta tak stresuje?

Powodzenia na wizycie✊ @ nie ma co się przejmować, dla ginekologów widok normalny niczym krwawa mary Z każdą wizytą stres będzie mniejszy!

Asiunia tak dobrze, ze sie to uspokoilo, dbaj o siebie. Dobrze, ze mogliscie od razu tak szybko zareagowac z tymi lekami. A moze warto byloby jescze Pasnikowi zrobic sprawozdanie i sie poradzic czy cos po drodze jeszcze trzeba? [emoji8]

@dżoasia nie, to czwarty taki uparty.

@Justyska13 kochana też byłam na wizycie w trakcie miesiączki i wiem co czujesz. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110] koniecznie daj znać co po wizycie.
Emocje chyba zawsze będą duże. Ja pewnie będę po ścianach chodziła przed swoją [emoji85][emoji23]

No i git. Ciekawe co to było, może jednak coś w szyjce siedziało... Zresztą, najważniejsze, że się uspokaja i teraz niech maluchy rosną bez stresu. A powiedzieli Ci co widać na USG oprócz pikaweczek? Coś pomierzyli?;) Tak czy inaczej profilaktycznie kciuków nie puszczam!:)

Dziewczyny ogarniam sie na dzisiejszą wizyte w klinice i tak się boje ze juz biegam do wc z nerwow, a wizyta dopiero o 15. Cala noc sie ze mnie lał okres ze pozalewalam lozko. A u lekarza nim usiade na ta koze to pewnie zrobie sciezke. Masakra. A co nedzie na kolejnych wizytach jesli mnie ta tak stresuje?
Miałam kiedyś to samo z miesiączką. Okazało się, że dla lekarza to standard i dziwił się, że się stresuje;) Serio, idź na luzie. I dawaj znać później.

Łeee, a co to mi wpis wcięło... No nic, to teraz krótko. @dżoasia super, że już się uspokaja. Ciekawe co to było... Może jednak coś w szyjce... Ale, najważniejsze, że jest dobrze i tego się trzymamy:) A oprócz pikaweczek maluszków widziałaś coś więcej? Coś mierzyli? Tak czy inaczej, ja kciuków profilaktycznie nie puszczam!

A mogłabyś mi przybliżyć skąd ta opinia ? Czemu mam omijać ? :)
Byłam pacjentka artemidy i z własnego doświadczenia oraz podejścia do kobiety to stwierdzam. Bociana akurat odradził mi mój lekarz więc mu wierzę. Po za tym paru znajomych tam się leczy i widzimy duża różnice w schemacie leczenia. Wizyty są szybkie, nawet bardzo że nie zdarzysz zapytać co i jak do końca. Teraz jestem pacjentka kriobanku. Czuję się tam przede wszystkim bezpiecznie i to co jest robione zalecane ma ręce i nogi.

reklama

Asiu tak myślałam o tobie
Dobrze ,ze już się trochę uspokaja twoja sytuacja
Tym razem to i ja będę dzialac za krzaczorow bo jak zawsze coś ujawnię to mi się nigdy nie udaje ❤️❤️

Do góry