Dziś miałam pierwsza wizytę podczas stymulacji, 6 dzień stymulacji, w sobotę mam kolejną i dzis lekarz powiedział, że być może w poniedziałek punkcja, ale jak pójdzie zobaczymy, jeśli jego plan wypali to mi wyjda tylko dwie wizyty, ale wiem, ze to sprawa bardzo indywidualna i różnie bywa, podobno z reguly 3-4 wizyty podczas stymulacji@sksk powiedz mi od pierwszego dnia stymulacji do konca stymulacji ile razy jezdzi sie do kontroli? Ile dni masz stymulacje i kiedy punkcja?
reklama
Laurka2019
Fanka BB :)
Dziewczyny, dajcie sobie czasu na regeneracje. Moim lekarstwem jest wyrzucenie aplikacji BB z telefonu, zawsze tak robie i wracam kiedy jestem na to gotowa, jeszcze wylaczam notyfikacje z grup fejsbookowych o ivf, potem nabieram sily i wracam z podwojna i zaczynam ukladac plan. Teraz jak wiecie to byl kompletny hard core, zanim pojechalam na transfer juz mialam poukladane ze po nowym roku ruszam do Lewego, nawet mialam glupi plan aby Novum odwiedzic w czasie pobytu z Polski ... a tu zycie mnie tak zaskoczylo i moje slabiutkie zarodeczki walcza ile sie da i matka musiala je przeprosic i teraz wierze w nie tak bardzo jak w nic innego. Boje sie nastepnego tygodnia ale wierze ze dadza rade
...Asia ja czasem myśle ze kazda z Nas z gory ma wyznaczoną ilość litrow łez do wyplakania. Ja mam udane małżeństwo wiec zapewne musze swoje wyplakac przy staraniu sie o powiększenie rodziny. Ciezka to walka,jestem na jej poczatku i troszku mnie to przeraża ile jeszcze bede musieć wycierpiec,ale wczoraj moj maz wypowiedział slowka,ktoremi bardzo utkwily w glowie: "to zadna tragedia nie mieć dzieci".
Mam nadzieję ze nigdy nie dopuszcze do sytuacji,gdzie poswiece swoje relacje z mezem i małżeństwo w pogoni za udanym transferem. Zauwazylam ze latwo sie zatracic w tym ciaglym mysleniu i mówieniu o in vitro,czytaniu i szukani info o lekach,badaniach,lekarzach...
Trzymam za Ciebie kciuki Asiu zeby z kilku kontow w domu dobiegalo wolanie "mamo,mamo,"
@sssurykatka trzymaj się, to boli, walcz dla drugiej dzidzi, ona Cię potrzebuję bezwarunkowo. Przytulam
Margit2018
O cholera...tule nawet nie wiem co napisaćJestem po usg. Jeden bliźniak obumarł. Drugi na razie ma się dobrze. Nawet trudno mi zdefiniować uczucia. Na razie sobie popłakuję.
chlopkers
Oo Kochana, powiedz to mojemu M..popieram! bardzo źle... sex jest źródłem zdrowia i pogłębieniem relacji...
chlopkers
Napewno nie polecam tej drugiejKtóra klinika jest lepsza bocian w Białymstoku czy Parens w Krakowie???
chlopkers
Wygladasz pieknie [emoji7][emoji7][emoji7]Właśnie zrobiłam sobie fotkę mojego brzuchola. Twoja pileczka jest taka okraglutka i spora. Na serio te 1.5 kg to jest szok.
Tutaj brzuch mój i +4kg... Zobacz załącznik 924449
Forget-me-not...
Bardzo mi przykro kochana[emoji22]Jestem po usg. Jeden bliźniak obumarł. Drugi na razie ma się dobrze. Nawet trudno mi zdefiniować uczucia. Na razie sobie popłakuję.
Domyślam sie jak Ci teraz z tym ciężko ale tak pewnie miało być.
To bardzo smutne ale może temu wolniejszemu zarodeczkowi od poczatku bylo to pisane[emoji45]
Trzymaj sie i bądź dzielna dla swojego dzieciatka ktore nosisz.
chlopkers
Jak tak czytam o Waszych duzych rodzinkach to az mi smutno [emoji2955] ja mam tylko w pierwszej linii 3 kuzynki i 2 kuzynow [emoji53]Słońce co do kuzynostwa to ja mam ich 41!!!!! No więc proszę mi tu nie mówić że 26 to jakiś tam rekord!!!!!!
reklama
Czarnula34
A dlaczego ???Napewno nie polecam tej drugiej
Podziel się: