Szczescie1986
Fanka BB :)
Kochana superNo i mam 6dpt 23
a z wczoraj 9dpt 107, ale progesteron znow spadl z 20 na 14
Poki co chyba dobrze, co myslicie?
Beta rosnie i to najwazniejsze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana superNo i mam 6dpt 23
pieknie tak dalej ma być ma rosnąć superNo i mam 6dpt 23
Haha to pomyslcie dziewczyny, ze u nas dr od drugiego trym mowi, ze mozemy, ale moj tak sie boi, ze sex zaszkodzi dziecku, ze nie ma opcji na cokolwiek[emoji53] ku mojemu niezadowoleniu, bo chce mi sie pieronsko sexu[emoji45] Juz nawet raz zabralam go na wizyte, dr z humorem mu tlumaczyl, zeby nie przecenial swoich mozliwosci, bo guza dziecku na nabije [emoji6] ale M uparty i tak wie lepiej [emoji86]ja nimfomanka.. dla mnie to jakby mnie wykastrowali.. ciagle chce , ale tak sie boje ze nic z tego hehehe
Super Kochana [emoji173][emoji173]No i mam 6dpt 23
Ozisku oby Cie przeczucie tym razem zawiodlo[emoji173]Ale pewnie nie robiłaś test 7 dot to nie wiesz czy ci wyszedł wiem kochana że chcesz dobrze ale ja to czuję mam podobnie jak poprzednimi razami. Nie wiem już co robić. Może powinnam klinikę zmienić nie wiem już czego i gdzie szukać.
Ozisku8 dpt beta 7 nie radzę sobie, mnie to zabija kolejna cb
mój póki mała się nie ruszała ok, jeszcze jak tylko takie muśnięcia czułam, ok, a teraz już się boi... i tak sobie pościmy pomimo, że oboje ochoty mamy... jeszcze 2 miesiące potem 6 tygodni i sobie odbijemy!Haha to pomyslcie dziewczyny, ze u nas dr od drugiego trym mowi, ze mozemy, ale moj tak sie boi, ze sex zaszkodzi dziecku, ze nie ma opcji na cokolwiek[emoji53] ku mojemu niezadowoleniu, bo chce mi sie pieronsko sexu[emoji45] Juz nawet raz zabralam go na wizyte, dr z humorem mu tlumaczyl, zeby nie przecenial swoich mozliwosci, bo guza dziecku na nabije [emoji6] ale M uparty i tak wie lepiej [emoji86]
tulę8 dpt beta 7 nie radzę sobie, mnie to zabija kolejna cb
Biedactwo [emoji20] tule mocno [emoji173][emoji173]8 dpt beta 7 nie radzę sobie, mnie to zabija kolejna cb