reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja nimfomanka.. dla mnie to jakby mnie wykastrowali.. ciagle chce , ale tak sie boje ze nic z tego hehehe :D
Haha to pomyslcie dziewczyny, ze u nas dr od drugiego trym mowi, ze mozemy, ale moj tak sie boi, ze sex zaszkodzi dziecku, ze nie ma opcji na cokolwiek[emoji53] ku mojemu niezadowoleniu, bo chce mi sie pieronsko sexu[emoji45] Juz nawet raz zabralam go na wizyte, dr z humorem mu tlumaczyl, zeby nie przecenial swoich mozliwosci, bo guza dziecku na nabije [emoji6] ale M uparty i tak wie lepiej [emoji86]

Ale pewnie nie robiłaś test 7 dot to nie wiesz czy ci wyszedł :) wiem kochana że chcesz dobrze ale ja to czuję mam podobnie jak poprzednimi razami. Nie wiem już co robić. Może powinnam klinikę zmienić nie wiem już czego i gdzie szukać.
Ozisku oby Cie przeczucie tym razem zawiodlo[emoji173]
A gdzie sie leczysz?

8 dpt beta 7 :( nie radzę sobie, mnie to zabija :( kolejna cb
Ozisku :(
Nawet nie wiem co napisać , bo nic w tym momencie nie będzoe dobre....
Żeob jeszcze za dwa dni żeby mieć pewność ...
Tule mocno i nadstawiam rękaw...
Przezylam to samo rok temu ,w sensie nie udały transfer , to był najgorszy mój transfer ....

Haha to pomyslcie dziewczyny, ze u nas dr od drugiego trym mowi, ze mozemy, ale moj tak sie boi, ze sex zaszkodzi dziecku, ze nie ma opcji na cokolwiek[emoji53] ku mojemu niezadowoleniu, bo chce mi sie pieronsko sexu[emoji45] Juz nawet raz zabralam go na wizyte, dr z humorem mu tlumaczyl, zeby nie przecenial swoich mozliwosci, bo guza dziecku na nabije [emoji6] ale M uparty i tak wie lepiej [emoji86]
mój póki mała się nie ruszała ok, jeszcze jak tylko takie muśnięcia czułam, ok, a teraz już się boi... i tak sobie pościmy pomimo, że oboje ochoty mamy... jeszcze 2 miesiące potem 6 tygodni i sobie odbijemy!

reklama
Do góry