mariakowalska89
Zaangażowana w BB
Ale to lekarz kazał Ci robić czy tak sama dla siebie chcesz zrobić ?w piatek ale to bedzie tylko 6dpt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to lekarz kazał Ci robić czy tak sama dla siebie chcesz zrobić ?w piatek ale to bedzie tylko 6dpt
Gratuluje dzieciaczkow kochana, fajnie, ze napisalas. U mnie podobnie pierwsza ciaza niespodzianka, a pozniej zaczely sie schody, ale w koncu zdecydowalismy sie na in vitro. Tez bedzie 5.5 roku roznicy czego nie chcialam, ale tak naprawde w przyszlosci to nawet te 9 lat roznicy nie bedzie mialo znaczenia, wazne, za sa [emoji173]️. A znalezli u Ciebie jakis problem czy po prostu sie udalo?
Ale to lekarz kazał Ci robić czy tak sama dla siebie chcesz zrobić ?
Coś się u mnie odblokowało i się w końcu udało.
Mój gin nie za bardzo szukał problemu. Tylko prolaktynę badałam. Po prostu kazał się starać. Ale to był taki zwykły gin na NFZ a moja wiedza była wtedy na zerowym poziomie. Żałuję, że wtedy nie trafiłam na to forum i nie zaczęłam interesować się in vitro. Pewnie tak miało być
@Kurcia przykro mi, trzymaj się.
Nie, ja czekam na piatek na pierwsze sprawdzenie bety. Ja tez mowilam ze nierealne, obdzwonilam wszytkich, mialam konsultacje z embriologiem, kilkoma lekarzami bo nawet nie chcialam jechac a okazalo sie ze tak sie podniosly klasami, nigdy nie wiadomo.
A dlaczego uwazasz ze niemoiwe, jak moje z 1BC sie podniosly to wszystko jest mozliwe. Teraz tylko trzeba czekac czy cos z nich bedzie.
Ja miałam, najpierw pół godziny przed transferem i dwie godziny po transferze. Cena spora, ale ja w Novum w Wawie, więc w Ciechocinku pewnie taniejCzy któraś z Was miała podawany Atosiban. Jak to wygląda w ciechocinku i ile to kosztuje?