reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ozisku a czy ty nie masz nadczynnosci tarczycy? Tsh kiedy ostatnio badane? Dalabys troche tej energii:p
Ja już od dwóch godzin na nogach zasnęłam może koło 2 :) nie kochana tsh 0,9 :) nic się nie dzieje. Jeśli chodzi o spanie to ja jestem zmęczona ale jak się kładę do łóżka to przestaje.

reklama
Ja już od dwóch godzin na nogach zasnęłam może koło 2 :) nie kochana tsh 0,9 :) nic się nie dzieje. Jeśli chodzi o spanie to ja jestem zmęczona ale jak się kładę do łóżka to przestaje.
Ozisku jedyne co mi przychodzi na myśl , to za dużo kaszy ;) masz tyle energii ze nawet w nocy spać nie możesz :D super że masz zielone światło w tym cyklu :) bedzie prezent na święta :)

Ozisku jedyne co mi przychodzi na myśl , to za dużo kaszy ;) masz tyle energii ze nawet w nocy spać nie możesz :D super że masz zielone światło w tym cyklu :) bedzie prezent na święta :)
Albo prezent albo kolejny raz załamana. Sama wiesz jak jest. Mąż jest przerażony, wolał w styczniu :)

Jestescie niemozliwe :) juz nie bede sie powtarzac albo sie powtorze normalnie mi glupio.
:* :*
Przepraszam ze nie na bierzaco ale widze ze sa tu dobre duszki ktore donosza wiesci o mojej malej myszce. Dzisiejsza noc tez minela spokojnie wiecej informacji bedzie pewnie po 12 jak juz bede mogla pogadac z lekarka. Dziekujemy za wszystkie kciuki wszystkie modlitwy [emoji8][emoji8][emoji8]

Ale to nie dla Ciebie tylko dla Oliwki wiec nie masz tu nic do gadania haha [emoji38]. Super wiadomosc, czekamy na kolejne informacje o kruszunce [emoji173]️[emoji173]️

@Kurcia no kurka wodna, nie doczekałam się wczoraj wiadomości od Ciebie, właśnie przeczytałam... nie denerwujemy się jeszcze do jutra, ok?
Betę robiłaś?
Ściskam mocno!
@Akatombo @Śliwka12345 niech dzis wyjdą piękne numerki!

Surykatko moja ja nawet nie zdazylam Tobie pogratulowac pieknych widokow wiec spoznione ale szczere[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️...to kierunek ikea ;)

reklama
Do góry