Ja już od dwóch godzin na nogach zasnęłam może koło 2 nie kochana tsh 0,9 nic się nie dzieje. Jeśli chodzi o spanie to ja jestem zmęczona ale jak się kładę do łóżka to przestaje.Ozisku a czy ty nie masz nadczynnosci tarczycy? Tsh kiedy ostatnio badane? Dalabys troche tej energii
reklama
ZAZDRASZCZAMDzień dobry dziewczynki. Oj ja to mam spanie. Nie mogę się rano zerbać do pracy no ale ja jestem pzed transferem na razie i sen dory. Trzymm kciuki za wszystkie i samych dobrychwieści od rana . @dzoasia ja też poproszę numer na priv.
Ozisku jedyne co mi przychodzi na myśl , to za dużo kaszy masz tyle energii ze nawet w nocy spać nie możesz super że masz zielone światło w tym cyklu bedzie prezent na świętaJa już od dwóch godzin na nogach zasnęłam może koło 2 nie kochana tsh 0,9 nic się nie dzieje. Jeśli chodzi o spanie to ja jestem zmęczona ale jak się kładę do łóżka to przestaje.
Albo prezent albo kolejny raz załamana. Sama wiesz jak jest. Mąż jest przerażony, wolał w styczniuOzisku jedyne co mi przychodzi na myśl , to za dużo kaszy masz tyle energii ze nawet w nocy spać nie możesz super że masz zielone światło w tym cyklu bedzie prezent na święta
Jednym słowem, może być KASZANA heheheheOzisku jedyne co mi przychodzi na myśl , to za dużo kaszy masz tyle energii ze nawet w nocy spać nie możesz super że masz zielone światło w tym cyklu bedzie prezent na święta
Mieciu85
Fanka BB :)
Jestescie niemozliwe juz nie bede sie powtarzac albo sie powtorze normalnie mi glupio.
:* :*
Przepraszam ze nie na bierzaco ale widze ze sa tu dobre duszki ktore donosza wiesci o mojej malej myszce. Dzisiejsza noc tez minela spokojnie wiecej informacji bedzie pewnie po 12 jak juz bede mogla pogadac z lekarka. Dziekujemy za wszystkie kciuki wszystkie modlitwy [emoji8][emoji8][emoji8]
Ale to nie dla Ciebie tylko dla Oliwki wiec nie masz tu nic do gadania haha [emoji38]. Super wiadomosc, czekamy na kolejne informacje o kruszunce [emoji173]️[emoji173]️
Mieciu85
@Kurcia no kurka wodna, nie doczekałam się wczoraj wiadomości od Ciebie, właśnie przeczytałam... nie denerwujemy się jeszcze do jutra, ok?
Betę robiłaś?
Ściskam mocno!
@Akatombo @Śliwka12345 niech dzis wyjdą piękne numerki!
Surykatko moja ja nawet nie zdazylam Tobie pogratulowac pieknych widokow wiec spoznione ale szczere[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️...to kierunek ikea
gosia321
Hehe ale Oliwka jest zwiazana ze mna wiem jestescie kochane ciotki ale mimo wszystko jest mi glupioAle to nie dla Ciebie tylko dla Oliwki wiec nie masz tu nic do gadania haha [emoji38]. Super wiadomosc, czekamy na kolejne informacje o kruszunce [emoji173]️[emoji173]️
sssurykatka
Niech Ci matka nie będzie głupio, po prostu jak już z tego wyjdziecie to w odpowiednim momencie "podasz dalej". Ściskamy!Hehe ale Oliwka jest zwiazana ze mna wiem jestescie kochane ciotki ale mimo wszystko jest mi glupio
reklama
sssurykatka
Podziel się: