Po takiej becie nie masz się czego bać. Na pewno będzie wszystko superCześć!
Zgadnijcie co dziś robię?
Idę na betę i proga, nie wiem po co beta, tak mi przykazali w klinice przed wizytą serduszkową. Po raz pierwszy chyba odpuszczę sobie nerwy przed betą, nawet jie wiem ile powinna wynosić. Tydzień temu było ponad 24 tys...
Miłego dnia! Jadę dzis wymienić opony bo śniegu naniosło, no kto by się spodziewał
reklama
chlopkers
Fanka BB :)
W N. ovum w Warszawie. Nam dr mowil, ze to dobra metoda przy wlasnie wysokich wartosciach chromatyny, gdy naciskalam zeby cos jeszcze zrobic z nasieniem. A z drugiej strony dr mowil tez, zeby sie tak nie obawiac chromatyny, bo maja pacjentow z fragmentacja rzedu 90% [emoji54] i takim tez sie udaje, ze podobno teraz sie juz na tych wartosciach tak nie skupiaW invimed w ogóle tego nie ma. A gdzie Ty robiłaś ?
chlopkers
Powodzenia Kochana [emoji173][emoji173]Cześć!
Zgadnijcie co dziś robię?
Idę na betę i proga, nie wiem po co beta, tak mi przykazali w klinice przed wizytą serduszkową. Po raz pierwszy chyba odpuszczę sobie nerwy przed betą, nawet jie wiem ile powinna wynosić. Tydzień temu było ponad 24 tys...
Miłego dnia! Jadę dzis wymienić opony bo śniegu naniosło, no kto by się spodziewał
@Voolg @Beata 4 najpiękniejszych widoków!Cześć Dziewczyny,
@Voolg @Beata 4 samych pięknych widoków i dobrych wieści.
Dziewczyny, dzisiaj córeczka @gosia321 ma operację, trzymajcie kciuki i pomódlcie się za kruszynkę. Jest bardzo dzielna, jak jej mama ale operacja będzie poważna.
Czekam na badanie echa serc robaczków. Co za stres.
Miłego dnia.
Gosia i Oliwka - dadzą radę, nasze dzielne Siłaczki
@Justin87 spokoju przede wszystkim, żeby maluchy nie dostały ciśnienia przed badaniem
gosia321
Kochane dziekuje wszystkim za kciuki za moja myszke. O 12 jedzie na blok takze prosimy o modlitwe za udana operacje bo nie ma innej opcji moja silna coreczka wygra dzis ta walkeCześć Dziewczyny,
Dziewczyny, dzisiaj córeczka @gosia321 ma operację, trzymajcie kciuki i pomódlcie się za kruszynkę. Jest bardzo dzielna, jak jej mama ale operacja będzie poważna.
Miłego dnia.
Trzymam mocno kciuki jest mega Wielce dzielna Oliwcia.Kochane dziekuje wszystkim za kciuki za moja myszke. O 12 jedzie na blok takze prosimy o modlitwe za udana operacje bo nie ma innej opcji moja silna coreczka wygra dzis ta walke
Co to za operacja?
redferrari
Trzymamy nie puszczamy! Oliwcia jest silna babka w mamusie - da radę!Kochane dziekuje wszystkim za kciuki za moja myszke. O 12 jedzie na blok takze prosimy o modlitwe za udana operacje bo nie ma innej opcji moja silna coreczka wygra dzis ta walke
ilmenau
Kochane dziekuje wszystkim za kciuki za moja myszke. O 12 jedzie na blok takze prosimy o modlitwe za udana operacje bo nie ma innej opcji moja silna coreczka wygra dzis ta walke
Oliwia już pokazała że jest waleczną małą dziewczynką i da radę w każdej sytuacji!
Przesyłam wam ciepłe myśli, pozytywną energię i moje modlitwy!
reklama
ilmenau
Cześć Dziewczyny,
Miłego dnia.
@Justin87 badanie to tylko formalność, dzisiaj już odetchniesz z ulgą. A gdzie robisz echo serca, w Opolu czy we Wrocławiu? Ja też mam zalecenie
@Beata 4 za piękne widoki i !
@Voolg powodzenia na prenatalnych!
@sssurykatka twoja beta to formalność ale pochwal się tym kosmicznym wynikiem
Miłego dnia!!!
Podziel się: