Super gratuluję niech rośnie ❤❤❤Dzisiejsza beta 55.9
reklama
frustratio
Fanka BB :)
Dzisiejsza beta 55.9
Gratulacje !!
anielka0612
Gratulacje oby rosła teraz do niebaDzisiejsza beta 55.9
@Śliwka12345 ale masz fajnie super!!!!!
Śliwka12345
Dziękuję dziewczyny :*
Teraz tylko martwię się tym posiewem
Teraz tylko martwię się tym posiewem
filiżanka z porcelany
Jeju ale super, że udało Ci się donosic druga ciąże. Tak się cieszę, że się podzieliłas że mną ta wiadomością.
Powiem Ci, że ja też byłam dobrze nastawiona a tutaj cholera ciągle coś. A to polip a to anemia a teraz jeszcze te niskie papp - a już mnie dobilo. No ale tak jak piszesz... Głowa do góry i trzeba myśleć tak jak Ty, że każda ciąża jest inna.
Powiedz mi jak psychicznie sobie dałaś radę, żeby się popaść w jakiś totalny stres?
idealnie to nie było, bo miałam cięcie w 35t1d, ale nie z powodu pprom, pprom nie wystąpił, zresztą by wystąpił musi być jakaś przyczyna
no ciężko było, po poprzednich przejściach do końca nie dowierzałam i cieszyłam się ostrożnie, bo ciągle z tyłu głowy miałam, że zawsze może być coś
a teraz miałam gigantyczne komplikacje - tym razem łożysko centralnie przodujące, faktycznie każda ciąża inna , jednak co do ppromu lekarze mnie uspokajali, że to co się zdarzyło to przeszłość
Sol, uszy do góry, nie ma wyjścia, a stres tylko szkodzi. Mi pomagał Netflix i dobre książki tak by się wciągnąć i oderwać. no i nie czytać za dużo w necie
Super! Teraz za piękne przyrostyDzisiejsza beta 55.9
chlopkers
To u Ciebie Gotart z waga tak jak u mnie [emoji5]6 kg na plusie
chlopkers
Cale zycie tak mialam z ksiazkami do historii [emoji1][emoji1]Ozisku zacznij się czegoś uczyć przed snem. Poważnie. Ta metoda na mnie działa i wstyd się przyznać że na moją córkę też. Jak nie może zasnąć zaczynam jej czytać książkę do biologii i w 3 sekundy śpi.
reklama
chlopkers
Biedronko, a ktora masz Mame DHA? Ta Premium Plus? Jesli aktualne, odezwe sie na priv [emoji5]2 pełne opakowania mamy DHA ważne do końca grudnia. Znalazłam po ciazy. Ktoś chce mogę wyslac.
Podziel się: