reklama
ilmenau
Fanka BB :)
Napewno nie bo pierwszą wizytę mam 14 puzniej 16,19,21
U mnie doktor wpisywał pełne słowa - wizyta, weryfikacja itp. W też może być weryfikacja estradiolu.
Ja miałam pierwsza wizytę w protokole zaznaczona w 7-8 dc, wtedy też miałam robiony estradiol. Spróbuj napisać smsa do lekarza, przypuszczam że są przyzwyczajeni do tego. Ja miałam wpadkę przy jednym crio i źle brałam leki, transfer trzeba było przełożyć, więc mój lekarz mi powiedział że lepiej kilka razy o coś zapytać niż coś pomylić.
Śliwka12345
Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa ale tak was podczytuje od kilku dni
Ja miałam robiony transfer w zeszły czwartek o betę mam zrobić po 7 dniach. Miałam transferowana blastocyste 5.1.1. podobno najlepszej jakości tak mówi moja lekarka. Czy można po tych kilku dniach mieć już jakieś objawy? Mnie puki co bolą piersi.
Ja miałam robiony transfer w zeszły czwartek o betę mam zrobić po 7 dniach. Miałam transferowana blastocyste 5.1.1. podobno najlepszej jakości tak mówi moja lekarka. Czy można po tych kilku dniach mieć już jakieś objawy? Mnie puki co bolą piersi.
dżoasia
Kochana ale 19 i 21 to sa odlegle terminy, dziwne ze wyznaczyli ci wtedy wizyty, przeciez do tego czasu juz powino byc po pubkcji, zadzwon koniecznieNo tak ale nie wiesz jak to jest ,zawsze tak przezywam ale mam nadzieję że nic nie pokickałam
sssurykatka
Cześć, witajCześć dziewczyny. Jestem tu nowa ale tak was podczytuje od kilku dni
Blastocysta rzeczywście pierwsza klasa
Objawów się nie doszukij, większość z nich to efekt progesteronu, który przyjmujemy... życzę Ci niezwariowania do czasu bety i pięknych wartości
sssurykatka
Kurka no! Kochana, może to chwilowe zawahanie... w środę się pewnie wyjaśni... bardzo bardzo mocno zaciskam kciuki! Ja na razie mam wynik tylko progesteronu - 42.Niestety, kochane, nie mam dobrych wieści...
słaby przyrost 13 dpt 84 mIU/ml, w 11 było 63 mIU/ml
także chyba koniec mojego krótkiego snu
lekarka jeszcze daje nadzieję, nie odstawiam leków, ale to byłby prawdziwy cud...
redferrari
Kciuków nie puszczamy!Niestety, kochane, nie mam dobrych wieści...
słaby przyrost 13 dpt 84 mIU/ml, w 11 było 63 mIU/ml
także chyba koniec mojego krótkiego snu
lekarka jeszcze daje nadzieję, nie odstawiam leków, ale to byłby prawdziwy cud...
reklama
Ja przy endometriozie miałam 21 komórek. Wszystkie były trzymane do 5 dnia. I miałam 7 blastek. Udało się za 1 razem i 6 jeszcze na mnie czeka.Ja mialam 9 komorek, 6 sie zaplodnilo, w 3 dobie byla jedna i te podali. I taki wynik tez "dzieki" endomendzie. Wg mojego profesora przy endometriozie lepiej podawac w 3ciej dobie, ale jak widac np u Kurci czy Ewunki czasami i do blastocysty udaje sie dotrzec.
Podziel się: