reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak nie ma takiej wiedzy to niech się nie wypowiada po prostu. Działaj, nie daj sobie mącić. I mów wkoło jak najmniej, im mniej wiedzą tym są zdrowsi a ty spokojniejsza ;) To kiedy kolejna stymulacja? Czy już działasz z krzaków? :D
Jeszcze nie byłam na wizycie po nie udanym transferze...
Planów narazie brak .
Jedyne co to jestem na diecie :)

[QUwłaśnieoasia, post: 17358748, member: 172922"]Anetko ja widziałam Twoje wpisy ale kompletnie nie mam pojęcia, dużo masz przebadane, zabezpieczona byłaś z każdej strony - jedyne co to tak jak ci pisałam, wydaje mi się że transfer był ujowo zrobiony bo za óźno, powinni na moje oko odroczyc. Nigdzie nie idź babo!

Za szybko skończona stymulacja? Trzeba było przeciągnąć może? A co tam u Ciebie?[/QUOTE]
no wlasnie to....5 komórek i 5 niedojrzałych !!!!!! mam dosyć tego gc. jutro jadę i kończę koszmarną przygodę z gc.

Witajcie dziewczyny jestem tu nowa i potrzebuje pomocy, związane z protokołem ultrakrótkim,do 06-11 miałam brać Axis Forte i czekać na miesiączkę ,09-11pojawiłi się plamienie miałam przyjąć że to okres bo podobna tak ma być,w drugim dniu cyklu miałam zaczac Fostimon 1×2 ampulki podskurnie w 5,6,7 lekarz wpisał literkę W i za cholerę nie pamiętam od czego mam sobie zrobić wolne.Prosze o pomoc leczymy się z mezem w invimedzie we Wrocławiu.Z guru dziękuję.
Ja też tam się leczę, ale nie kojarzę takich zapisów. Może spróbuj się skontaktować z kliniką.

Dzien dobry, musze Wam powiedziec ze jest mi przykro... Trzykrotnie prosilam o pomoc, co jeszcze zbadac przed przyjeciem mrozaka... zadna nie odpisala...no nic, szukam pomocy gdzie indziej...
Trzymam kciuki za wszystkie betujace dzis.
Kochana ja widziałam wszystkie Twoje prośby ino, że mi się udało za pierwszym razem i nie znam żadnych możliwości to i nie odpisywałam... bo co mam pisać jak nie wiem? Nie denerwuj się słoneczko! Nikt tu nie chciał na pewno być niemiły dla Ciebie! :)

Witajcie dziewczyny jestem tu nowa i potrzebuje pomocy, związane z protokołem ultrakrótkim,do 06-11 miałam brać Axis Forte i czekać na miesiączkę ,09-11pojawiłi się plamienie miałam przyjąć że to okres bo podobna tak ma być,w drugim dniu cyklu miałam zaczac Fostimon 1×2 ampulki podskurnie w 5,6,7 lekarz wpisał literkę W i za cholerę nie pamiętam od czego mam sobie zrobić wolne.Prosze o pomoc leczymy się z mezem w invimedzie we Wrocławiu.Z guru dziękuję.

Hej,
Też jestem ich pacjentka ale u mnie wszystko wyglądało inaczej. U kogo jesteś?
Ja byłam u Lachowskiego i polecam że względu na bardzo dobry kontakt telefoniczny, smsowy i mailowy w razie pytań.
Wrzuć jeszcze ta rozpiskę protokołu, która daje klinika, może razem coś wykminimy :)

reklama
IMG_20181112_082403.jpg
IMG_20181112_082403.jpg

Załączniki

• IMG_20181112_082403.jpg
    IMG_20181112_082403.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 479
Do góry