reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Melduję się po wizycie dziewczynki. Kurcze jaka ta babka jest super!

Więc tak, ta krew jest najprawdopodobniej od tego polipa. Nikomu nie życzę tego stresu na prawdę! A u mnie może plamic cała ciąże więc muszę się przyzwyczaić bo inaczej dostanę zawału.

Poza tym wszystko ok. Dzdzius waży już 120g i wygląda na to, że wszystko jest ok. Tak się cieszę bo w końcu ktoś mi zrobił porządne badanie!

No i będzie chłopczyk!!! [emoji176]
Gratulacje [emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
@Vorreiavereunbimbo przykro mi.
W ch.j to niesprawiedliwe. Może rzeczywiście jakiegoś androloga trzeba odwiedzić. Ja też jestem z problemem męskim, a po tym , jak to stwierdzono, nie zlecono żadnych dalszych badań. Ani konsultacji andrologicznej. Mąż ma mutację w genie CFTR, nie wiem, może.to im.wystarczyło? Złe i koniec?

Mi wczoraj lutinus wyleciał zabarwiony na różowo, spodziewałam się.fontanny w nocy, ale.jest czysto.
Do tego jestem przeziębiona, gardło.boli, zaczęłam.kaszleć i boję.się, że wykaszlę kropka slbo pęknę krwiaka :/.
Jadę zaraz.na betę i progesteron, ale powiem Wam, że jak będzie wysoka, to autentycznie będę zaskoczona, taka cicha rezygnacja się wkradła. System obronny.
To mi w styczniu podalu swiezego 3 dniowego i zamrozili wszystkie w 3ciej dobie. Takze crio wyszlo na 4dniowym [emoji4]

Hmmm to jak widać co pacjentka to obyczaj, reguły nie ma ;)

@Akatombo, pięknych przyrostów! @Kurcia, przepięknego widoku pierścionka z brylantem :) Dzielcie się.informacjami jak.najszybciej!

W ch.j to niesprawiedliwe. Może rzeczywiście jakiegoś androloga trzeba odwiedzić. Ja też jestem z problemem męskim, a po tym , jak to stwierdzono, nie zlecono żadnych dalszych badań. Ani konsultacji andrologicznej. Mąż ma mutację w genie CFTR, nie wiem, może.to im.wystarczyło? Złe i koniec?

Mi wczoraj lutinus wyleciał zabarwiony na różowo, spodziewałam się.fontanny w nocy, ale.jest czysto.
Do tego jestem przeziębiona, gardło.boli, zaczęłam.kaszleć i boję.się, że wykaszlę kropka slbo pęknę krwiaka :/.
Jadę zaraz.na betę i progesteron, ale powiem Wam, że jak będzie wysoka, to autentycznie będę zaskoczona, taka cicha rezygnacja się wkradła. System obronny.

@Akatombo, pięknych przyrostów! @Kurcia, przepięknego widoku pierścionka z brylantem :) Dzielcie się.informacjami jak.najszybciej!
@sssurykatka dzielna, złe przeczucia schowaj głęboko, będzie dobrze, mocno w to wierzę :-) twój kropek jest waleczny i zwalczyl krwiaka paskudnego.
@Kurcia ✊✊✊
My za chwilę się zbieramy... Denerwuje się bardzo. Trzymajcie ✊✊✊

Kochana trzymam ✊✊✊ musi być dobrze:tak:
@Akatombo ✊✊✊za przyrost
@Kurcia ✊✊✊
@Vorreiavereunbimbo przykro mi :hmm:

Witajcie dziewczyny jestem tu nowa i potrzebuje pomocy, związane z protokołem ultrakrótkim,do 06-11 miałam brać Axis Forte i czekać na miesiączkę ,09-11pojawiłi się plamienie miałam przyjąć że to okres bo podobna tak ma być,w drugim dniu cyklu miałam zaczac Fostimon 1×2 ampulki podskurnie w 5,6,7 lekarz wpisał literkę W i za cholerę nie pamiętam od czego mam sobie zrobić wolne.Prosze o pomoc leczymy się z mezem w invimedzie we Wrocławiu.Z guru dziękuję.

Ja robie na nfz w klinice , mój prowadzacy jak uslyszal ,ze tam był zadowolony. Ja jeszcze nigdy tam nie byłam zobaczymy :)
a popropo cukru mam srake przed badaniem
ja też miałam - pół nocy nie spałam, babcia ma stan przedcukrzycowy, ja IO - na szczęście wyszło dobrze... kochana u Ciebie też będzie dobrze - dość już mamy stresów! :) Teraz tylko same wzorowe wyniki!

reklama
Przykro mi!! [emoji53][emoji53][emoji53]Mysmy mieli dwa gownine zarodki i była ciaza bliźniacza tylko poroniłam, a z dwóch niby idealnych biochemi byla.
Tutaj reguły nie ma ;( ;(
Mamy jeszcze dwa i jak gowno z nich wyjdzie to chyba sobie odpuszczę temat bo 3 symulacja to chyba będzie za dużo.
Trzymaj się videło!!! Wiem jak to wkurza. Słyszysz ze masz piekne zarodki a potem gowno z tego wychodzi.... [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20]
Nam zadnych dodatkowych badań nie robili prócz spermy i hormonów i zastanawiam sie czy to już nie czas, żeby zaczac na coś naciskać.
Biedroneczko a co Ty bez humoru? czyżby marsz koło Ciebie przechodził i Cię racami zdenerwowali? Gdzie jest uśmiech? Gdzie nadzieja? Kochana główka do góry!

Do góry