reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny nie wiem czy widzialyscie info w grupie na fb ze dzis z nocy przez cc gosia321 urodzila Oliwke. Mala ma 960gram. Malgosia prosi o modlitwe. Pozwolilam sobie tu umiescic to informacje, mam nadzieje ze Gosia nie bedzie miala mi tego za zle...

Az mi serce stanelo jak dzis zobaczylam post Gosi na fb :( takie malenstwo, ale wierze, ze malutka bedzie silna jak jej mama. [emoji173]️

Dziekuje [emoji4] A watrobki sie nie obawiasz? Wszedzie strasza, ze ma za duzo wit. A dla ciezarnych no i ze duzo toksyn w niej jest [emoji52]
Kochana przy niedoczynność tarczycy mam raczej braki w witaminach. Morfologia leci powoli do dołu. wątróbkę jadam powiedzmy raz w tygodniu. Dziś też planuję. Jeszcze ryby wędzone też jadam. Moja dieta jest tak uboga że już zastanawiałam się nad serami pleśniowymi ale tego się obawiam.

Człowiek aż nie wie jak zareagować na taką informację. Tyle lat walki, tyle wylanych łez i los dalej Gosię doświadcza. Oczywiście pomodlę się, bo to niewyobrażalnie ciężki czas dla Nich. Nie potrafię powstrzymać łez...
No okropne to[emoji21][emoji21]
Kochana przypomnij mi prosze kogo w novum polecalas z lekarek? Bede wracala po babla.
Mam nadzieje ze u Was all ok!

Dziękuję kochana, mam jakiś magnez w domu, będę brać. Leżę sobie i kisnę, po kolei odwołałam wszystkie zajęcia z najbliższych 2 tygodni... części osób musiałam się przyznać do wczesnej ciąży, co nie jest mi w smak, ale zaczynały się argumenty, że jak to z dnia na dzień odwołuję, jestem nieodpowiedzialna... Ale chrzanić to.
Pęcherzyk ma 6 mm, może zaraz gdzieś wyskoczy drugi ;) I razem przepędzą krwiaka :) Póki co leżę i hoduję dziecko :)
Umówiłam się na rozmowę ze swoją dr bo kazali mi odstawić heparynę i acard, ja chyba też jestem za tym.
Ktoś tu wcześniej pisał, że na każdym etapie moze coś.pójść nie tak, i zaraz informacja o naszej Gosi... aż serce się ściska.

Dokladnie lez i hoduj! Tez slyszalam, ze przy krwiakach odstawienie rozrzedzaczy wskazane, mnie tez o tym cos wspomnieli, zeby odstawic jesli sie bedzie moj krwiak powiekszal. Maluch a mam nadizeje, ze dwa przerosna tego krwiaka w mgnieniu oka, a ty naprawde odpoczywaj i nie stresuj sie bo cisnienie tez musi byc pod kontrola iak jest krwiak. Kiedy masz nastepne usg zeby zobaczyc co sie tam dzieje? No wiem jakas masakra od wczoraj wieczora z tymi wiadomosciami, wczoraj polprzytomna obudzilam sie w nocy bo zasnelam jak kladlam mala i przeczytalam Twoja wiadomosc, a od rana same szokujace wiadmomosci, biedna nasza Sol, a Gosia to juz naprawde wlosy mi deba stanely i lzy w oczach jak zobaczylam zdjecie na fb! Czlowiek sie zastanawia co jeszcze...:( ale trzebna byc dobrej mysli.

Kochana przy niedoczynność tarczycy mam raczej braki w witaminach. Morfologia leci powoli do dołu. wątróbkę jadam powiedzmy raz w tygodniu. Dziś też planuję. Jeszcze ryby wędzone też jadam. Moja dieta jest tak uboga że już zastanawiałam się nad serami pleśniowymi ale tego się obawiam.
A to sery plesniowe mozna, tylko szukaj robionych na mleku pasteryzowanym, polscy producenci w wiekszosci takie robia. Jesli sie nie myle, Turek na takie. Ja jem duzo roznych rodzajow serow, jedynie tyle, ze trzeba czytac sklady, a to czasem upierdliwe [emoji4]

reklama
Do góry