sunrisea
Fanka BB :)
to jest grupa tajna nie znajdziesz jej musisz zostac zaproszona przed adm.@JoannaRak @anett96 możecie wysłać mi link bo nie umiem znaleźć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jest grupa tajna nie znajdziesz jej musisz zostac zaproszona przed adm.@JoannaRak @anett96 możecie wysłać mi link bo nie umiem znaleźć
Dziewczyny nie wiem czy widzialyscie info w grupie na fb ze dzis z nocy przez cc gosia321 urodzila Oliwke. Mala ma 960gram. Malgosia prosi o modlitwe. Pozwolilam sobie tu umiescic to informacje, mam nadzieje ze Gosia nie bedzie miala mi tego za zle...
Kochana przy niedoczynność tarczycy mam raczej braki w witaminach. Morfologia leci powoli do dołu. wątróbkę jadam powiedzmy raz w tygodniu. Dziś też planuję. Jeszcze ryby wędzone też jadam. Moja dieta jest tak uboga że już zastanawiałam się nad serami pleśniowymi ale tego się obawiam.Dziekuje [emoji4] A watrobki sie nie obawiasz? Wszedzie strasza, ze ma za duzo wit. A dla ciezarnych no i ze duzo toksyn w niej jest [emoji52]
Watrobke kaszane tak rano?Jadam kaszankę, parówki, wątróbka z kurczaka, awokado z jajkiem i pomidorami no i jajka.
No okropne to[emoji21][emoji21]Człowiek aż nie wie jak zareagować na taką informację. Tyle lat walki, tyle wylanych łez i los dalej Gosię doświadcza. Oczywiście pomodlę się, bo to niewyobrażalnie ciężki czas dla Nich. Nie potrafię powstrzymać łez...
Dziękuję kochana, mam jakiś magnez w domu, będę brać. Leżę sobie i kisnę, po kolei odwołałam wszystkie zajęcia z najbliższych 2 tygodni... części osób musiałam się przyznać do wczesnej ciąży, co nie jest mi w smak, ale zaczynały się argumenty, że jak to z dnia na dzień odwołuję, jestem nieodpowiedzialna... Ale chrzanić to.
Pęcherzyk ma 6 mm, może zaraz gdzieś wyskoczy drugi I razem przepędzą krwiaka Póki co leżę i hoduję dziecko
Umówiłam się na rozmowę ze swoją dr bo kazali mi odstawić heparynę i acard, ja chyba też jestem za tym.
Ktoś tu wcześniej pisał, że na każdym etapie moze coś.pójść nie tak, i zaraz informacja o naszej Gosi... aż serce się ściska.
No okropne to[emoji21][emoji21]
Kochana przypomnij mi prosze kogo w novum polecalas z lekarek? Bede wracala po babla.
Mam nadzieje ze u Was all ok!
A to sery plesniowe mozna, tylko szukaj robionych na mleku pasteryzowanym, polscy producenci w wiekszosci takie robia. Jesli sie nie myle, Turek na takie. Ja jem duzo roznych rodzajow serow, jedynie tyle, ze trzeba czytac sklady, a to czasem upierdliwe [emoji4]Kochana przy niedoczynność tarczycy mam raczej braki w witaminach. Morfologia leci powoli do dołu. wątróbkę jadam powiedzmy raz w tygodniu. Dziś też planuję. Jeszcze ryby wędzone też jadam. Moja dieta jest tak uboga że już zastanawiałam się nad serami pleśniowymi ale tego się obawiam.
Kochana gratuluję i teraz spokojnej ciąży w którym dniu po transferze miałaś wizytę serduszkowąDziewczyny jest serduszkoFasolka 1.11 cm. Pani doktor powiedziała, ze duża