Drużyna betująca w komplecieWiem kochana, że krwiaki się zdarzają, ale przy tak wczesnej ciąży jest duże ryzyko, że się po prostu pęcherzyk odklei. Krwiak jest przy ponad połowie obwodu pęcherzyka. Trzeba czekać. Gin nie był zbyt optymistycznie nastawiony, a on wali prosto z mostu.
No ale nic, mój błąd, nastawiłam się po super becie, że może być dobrze. Teraz mi skrzydła opadły, pozostaje czekanie. @annemarie ma rację, najgorzej spaść z wysoka. Przerabiałam to już 2 razy w tym roku, powinnam być mądrzejsza, no ale ten typ tak ma, nic nie poradzisz
@Dgd dziękuję za Twoje, serce, raz już.pomogło, może znów da radę
Kto tam dziś betuje???
@Akatombo, @JoannaRak, @Kotuszek powodzenia!!!
@Kotuszek kciukasy zaciśnięte!
@sssurykatka kochana przecież wszyscy wiemy, że na każdym etapie wszystko się może zdarzyć. Jak widze, jak się dziewczyny stresują każdym kolejnym badaniem, USG, to do porodu nie ma spokoju, a i potem bywa różnie. Nieszczęście może przyjść, nawet jak się tego nie spodziewamy. A ty możesz ewentualnie coś zdziałać, odstawić acard, heparynę, leżeć i się oszczędzać, bo wiesz o tym krwiaczku.
Nie zamartwiaj się... choć wiem, jakie to trudne. @Akatombo ze scisniętym gardłem jedzie dziś na betę