reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzieki dziewczyny.
Wiem ze beta nie jest wielka jak na blastke. Dlatego poniedzialek powinien wszystko wyjasnic.
Proga nie badalam..nam lekarze nie karza. Biore 3x1 dupka i 2x1 crinone. W dodatku bylam po punkcji to coś tam naturalnego proga znowu bylo chyba. Nie wiem :( w poniedzialek zrobie w takim razie tez proga.
Pieknie kochana beta pozytywna to najwazniejsze wysylam ciazowe zarazki i trzymam za przyrost ktory pewnie dzis sprawdzasz ;)
Bedziesz gruba [emoji16][emoji16]

reklama
Cześć Dziewczyny,
@sunrisea powodzenia. :* Pięknych widoków i samych dobrych wieści o maleństwie. Czekamy na zdjęcia. :)
@gosia321 miłej zabawy z glukozą i nadrabianiem forum. ;)

Dziękuję Wam za dobre słowa. :* Wczoraj bałam się iść spać, żeby nie było powtórki z rozrywki (to przerażające jak nie można ustać na nogach ani przejść kilku kroków nie zataczając się, brrr), że spałam na półsiedząco, dwie poduchy wielkie, rogal i nie wiem czy to przypadek czy co ale dzisiaj choć jestem zmęczona, to nie mam zawrotów. Jestem przeszczęśliwa, jak to mało w życiu potrzeba, prawda? ;)
Miłego dnia. :*
I oby juz tak zostalo❤️Zdrowka i nie pij tyle:D:D

No wiec zrobie accofil 2 dpt jak kazal. Myslalam ze cos mu sie pomieszalo.
Lewy przyszedl z fochem!!!! Z chcielismy sie go pozbyc z transferu- to jego slowa. Nie chcial za darmo gp zrobic.Kazal stowe zaplacic!! Ja mam gebe od ucha do ucha ale nie chcialam sie dzis denerwowac. W koncu dwa maluchy przytulilam. Poza tym moj cud trwa dalej bo nigdy nie mielismy takiej dobeej klasy zarodkow!!! Dwa ab 4komorkowe i jeden b4komorkowy.Ten zamrozili. Takze lezymy w trojpaku. Lekami jestem pieknie obstawiona[emoji16]
Pieknie mocno trzymam kciuki i wysylam zarazki ciazowe komu jak komu ale Tobie po jednym cudzie nalezy sie teraz blizniakowa beta [emoji7][emoji7]

Cześć Dziewczyny,
@sunrisea powodzenia. :* Pięknych widoków i samych dobrych wieści o maleństwie. Czekamy na zdjęcia. :)

Dziękuję Wam za dobre słowa. :* Wczoraj bałam się iść spać, żeby nie było powtórki z rozrywki (to przerażające jak nie można ustać na nogach ani przejść kilku kroków nie zataczając się, brrr), że spałam na półsiedząco, dwie poduchy wielkie, rogal i nie wiem czy to przypadek czy co ale dzisiaj choć jestem zmęczona, to nie mam zawrotów. Jestem przeszczęśliwa, jak to mało w życiu potrzeba, prawda? ;)

Justynko super, ze lepiej sie czujedz [emoji173]️ odpoczywaj kochana.

Cześć dziewczyny. W listopadzie mam nadzieję podchodzić do swojej 4 stymulacji. Z racji tego, że już nie przysługuje mi refundacja chciałam zapytać czy któraś z Was miałaby do odsprzedania leki? Głównie chodzi o menopur. Będę wdzięczna za wszelkie info.
Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za starania, kropki, bety
Cudownie kochana juz zaciskam kciuki za udana stymulacje :)

Kuzwa jaja jakoes on juz siebie Boga jakoegps robi przez swoje zachoaanie. Ppwiedz babie tej jego asystentce ze Ty masz juz bilet i wydalas kase wiec niech sie on troche ogarnie.. jakas zla ostatnio na niego jestem. Ppdczas.tramsferu ppwiedzial o spbie I am hero.... moj maz parsknal smiechem[emoji4]
I bardzo dobrze zrobil jemu to juz sie we lbie poprzewracalo

Cześć Dziewczyny,

@Justin87 super, że się dzisiaj lepiej czujesz :)
@sunrisea udanej randki z maleństwem :)
@Kurcia to tylko testy, tak czy inaczej krechę pokazują. Wiem, że emocje sięgają zenitu w takich sytuacjach, więc życzę ci spokoju... do następnej bety kciuki zaciśnięte.

Mnie dziś też skoczyło ciśnienie, już się ubierałam na transfer, a tu telefon z Novum... myślałam, że już po wszystkim, ale tylko go przesunęli... na 14.30. Najgorsze, że musze być na czczo, więc nic nie jadłam, a zadzwonili na tyle późno, że już nie mogę nic jeść. Wcześniej jeszcze godzina kroplówy z atosibanu i po też, więc nie wiem, kiedy zjem, a już strasznie mi się chce ;/
Tak chciałabym już być po... trzymajcie kciuki :)

@Justin87 super, że się dzisiaj lepiej czujesz :)
@sunrisea udanej randki z maleństwem :)
@Kurcia to tylko testy, tak czy inaczej krechę pokazują. Wiem, że emocje sięgają zenitu w takich sytuacjach, więc życzę ci spokoju... do następnej bety kciuki zaciśnięte.

Mnie dziś też skoczyło ciśnienie, już się ubierałam na transfer, a tu telefon z Novum... myślałam, że już po wszystkim, ale tylko go przesunęli... na 14.30. Najgorsze, że musze być na czczo, więc nic nie jadłam, a zadzwonili na tyle późno, że już nie mogę nic jeść. Wcześniej jeszcze godzina kroplówy z atosibanu i po też, więc nie wiem, kiedy zjem, a już strasznie mi się chce ;/
Tak chciałabym już być po... trzymajcie kciuki :)
A dlaczego na czczo? na transfer to mi kazali zjeść lekkie śniadanie... hmmm... pij dużo to oszukasz żołądek

reklama
Do góry