reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja chyba dziś pierwszy raz czułam takie wyraźniejsze ruchu malucha. Na 95% mysle ze to to❤️ To zaraz 16tc ( swoją droga nie wiem kiedy to zlecialo..) Wogole według usg jest starszy o 3 dni. Ale to chyba nic złego??

Ja mam ciążę starszą o tydzień, chociaż to dopiero początek. :)
A z synem miałam o dwa tygodnie znowu młodszą :) I było wszystko okej.

Niunia a podchodzisz do crio teraz?????
Wow!!! Ale super ;-)
Czas aby w końcu Sara miała rodzeństwo ;)

Tak Kochana crio -Sara tez z crio . Nie mogłam na świeżym przez immunosupresyjne . Chciałam czekać ale chyba w moim przypadku nie ma sensu i trzeba próbować rok po roku póki jest szansa na kolejna ciąże . Nie wiem tylko czy rok po cc gin powie ze już mogę ...

Wow po tygodniu hmm chyba juz was nadrabiac nie bede ewentualnie ostatnie 2 dni ;)
Gratuluje wszystkim pozytywnych bet [emoji173][emoji173] Trzymam mocno kciuki za te ktore beda testowac w najbilzszych dniach [emoji256][emoji256][emoji110][emoji110][emoji110]
Witam nowe forumowiczki ;)
Tule wszystkie te ktore maja za soba zle informacje
Zabieram sie do czytania ;)

Ja chyba dziś pierwszy raz czułam takie wyraźniejsze ruchu malucha. Na 95% mysle ze to to[emoji173]️ To zaraz 16tc ( swoją droga nie wiem kiedy to zlecialo..) Wogole według usg jest starszy o 3 dni. Ale to chyba nic złego??

Super! Raz czulas czy sie powtarzaja? Ja dalej nie wiem z moimi ruchami na dwoje babka wrozyla, musze uzbroic sie w cierpliwosc.

Tak Kochana crio -Sara tez z crio . Nie mogłam na świeżym przez immunosupresyjne . Chciałam czekać ale chyba w moim przypadku nie ma sensu i trzeba próbować rok po roku póki jest szansa na kolejna ciąże . Nie wiem tylko czy rok po cc gin powie ze już mogę ...
Raczej radzą 2 lata poczekać. Moja siostra zaszła w ciążę 1.5 roku po cc i ją gin opierdzielił z góry na dół, że to za wcześnie.
Z tego powodu (choć wcale mi się to nie uśmiecha), gdyby mi się kiedyś udało, będę cisnąć o naturalny, bo jestem za stara żeby czekać x lat na następne...

Kuzwa jaja jakoes on juz siebie Boga jakoegps robi przez swoje zachoaanie. Ppwiedz babie tej jego asystentce ze Ty masz juz bilet i wydalas kase wiec niech sie on troche ogarnie.. jakas zla ostatnio na niego jestem. Ppdczas.tramsferu ppwiedzial o spbie I am hero.... moj maz parsknal smiechem[emoji4]
Taaaa... w Twoim przypadku akurat miał fuksa. Niech sobie nie dodaje. Zaraz powie, że dzień kontroli wyznaczył bo wiedział, że tam coś urośnie...

reklama
Do góry