gosia321
Fanka BB :)
No sle bralas wiec to wystarczy.Ze sterydem to ja juz sie zegnam , jestem na 2,5 mg ostatnie dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No sle bralas wiec to wystarczy.Ze sterydem to ja juz sie zegnam , jestem na 2,5 mg ostatnie dni
Cudowny wynikDzwonili dziś z labu. Jeszcze jeden kurczak dobił do blastocysty ekspandującej (?). Więc mam 4 zamrożone z Jednym skończyli hodowlę, bo przestał się rozwijać.
Dzwonili dziś z labu. Jeszcze jeden kurczak dobił do blastocysty ekspandującej (?). Więc mam 4 zamrożone z Jednym skończyli hodowlę, bo przestał się rozwijać.
Nieee, no co ty na to sa sposoby, wyleczyc sie tego nie da ale oszukac owszem.ty masz jeszcze genotyp Bx jesli dobrze pamietam wg. Pasnika jest to ta najlzejsza wersja i nie oznacza jeszcze dlugo katastrofy. Poczekaj co ci odpisze. Mi brakuje 9 KIR i jak widzisz , blizniaki nic sobie z tego nie robiaDziękuję , już wysłałam ...
Boje się że to może oznaczać najgorsze...
Że mam tak sparapana immunologię.... ,Że się nigdy nie uda ...
Czyli wylazi juz z otoczki( super) piekny wynik koncowyDzwonili dziś z labu. Jeszcze jeden kurczak dobił do blastocysty ekspandującej (?). Więc mam 4 zamrożone z Jednym skończyli hodowlę, bo przestał się rozwijać.
Ta którą mi podali też była eskpandująca. Także niech się lepiej dobrze ekspanduje !Czyli wylazi juz z otoczki( super) piekny wynik koncowy
Kochana moje waleczne kobitki wynik odebrany 9dpt 3 dniowych bąbelków beta 109 ❤❤❤❤❤❤ dziekuję za wsparcie łapki i fluidy teraz czekamy na wizytę
@Kurcia @Ozis @Dgd @dżoasia @JoannaRak i reszta wspaniałych kobietek teraz wasza kolej i czekamy na dobre wieści ❤❤
Wow piękny wynik, gratulacjeKochana moje waleczne kobitki wynik odebrany 9dpt 3 dniowych bąbelków beta 109 ❤❤❤❤❤❤ dziekuję za wsparcie łapki i fluidy teraz czekamy na wizytę
@Kurcia @Ozis @Dgd @dżoasia @JoannaRak i reszta wspaniałych kobietek teraz wasza kolej i czekamy na dobre wieści ❤❤