reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny potrzebuje pomocy i Waszych mądrych głów :tak:we wtorek transfer i tak mam na rozpisce Piroxicam Jelfa i Relanium i pytanie te leki biorę przed transferem? ? Ile h przed ??
Za nic nie mogę sobie przypomnieć jak to było :hmm::dry:
Przygotowania to transferu miałam w Bydgoszczy - otworzyli oddział Invicty i jak dla mnie masakra - jednak Gdańsk to Gdańsk ale dla wygody jeździłam tu , raz tylko miałam wizytę u prof. reszta u lekarza który żeby wystawić receptę myslal 15 min :cool2::errr::-D

reklama
Dziwi mnie Twoja reakcja, nawet przez moment nie pomyślałam, że moje "nie lubię tego" można tak zinterpretować. Czyli wg Twojej teorii jak dziewczyna któraś pisze, że transfer się nie udał to nie wolno kliknąć "nie lubię tego".. Dobrze, ocena już dawno cofnieta zanim znów się rozeta afera na całe forum...

Kiedyś była na ten temat dyskusja i okazało się, że oceny, które dajemy zapisują się w naszych profilach, więc nie jest tak że oceniamy, że nie lubię tego że coś się nie udało lub coś nie działa tylko nie lubi się całej wypowiedzi danej osoby i ta osoba też dostaje ujemne punkty w swoim profilu. Ja jak się dowiedziałam o tym to później cofalam swoje wszystkie oceny 'nie lubie'

A dlaczego pappa mialoby wyjsc slabo? Przeciez przeziernosc w granicach wyszla. Musi byc dobrze. [emoji173]️
Wiesz Mieciu jak to jest, już się nakręciłam. Umówiłam kolejne USG prenatalne bo niestety przezierność ciężko było zmierzyć więc muszę powtórzyć. Mam bezpłatnie to badanie na kartę z pracy więc może druga opinia pozytywna pozwoli mi spokojnie spać. No świruje jak zwykle.

Dziewczyny potrzebuje pomocy i Waszych mądrych głów :tak:we wtorek transfer i tak mam na rozpisce Piroxicam Jelfa i Relanium i pytanie te leki biorę przed transferem? ? Ile h przed ??
Przygotowania to transferu miałam w Bydgoszczy - otworzyli oddział Invicty i jak dla mnie masakra - jednak Gdańsk to Gdańsk ale dla wygody jeździłam tu , raz tylko miałam wizytę u prof. reszta u lekarza który żeby wystawić receptę myslal 15 min :cool2::errr::-D
Malgos , te Piroxicam to immunopresja? Nie znam tego leku , natomiast Relanium bralam od razu po transferze, dziewczyny biora tez godzine przed.Mozesz w klinice podpytac?

Małgoś oba leki na 2 h przed transferem :)

Dziewczyny....potrzebuję pomocy. Na forum Novum przeczytałam, że podawanie estradiolu w fazie lutealnej przed właściwą stymulacją może wpłynąć na poprawę jakości komórek jajowych. Dzisiaj byłam w Ciechocinku u dr Cz i nie była do tego przekonana ale przepisała mi Estrofem ale kazała brać też Progesteron. Moje pytanie brzmi, czy w tzw. estradiol priming protocol zażywa się też progesteron? Jest tutaj Ktoś z Novum i może coś podpowiedzieć? A może Ktoś tego próbował? Dziękuję z góry

reklama
Do góry