reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki , a więc transferu nie było. Stefan ostatni Mochikanin jednak po zastanowieniu się ruszył i wszedł w stadium morulii M4 - zostaję na szkiełku do jutra i jak nie padnie - to do zamrażarki go wsadzą. Transferu nie zrobiono bo zarodek nie odpowiada dniom brania leków. Leki biorę 5 dni , a menda moja jest w 4 dniu. Także dziewczynki Proszę o trzymanie kciukasów do jutra.
Ja nie mogę. W Bocianie dziewczynie transferowali murole w piątym dniu po punkcji, jest w ciąży. Ona też brała leki przez pięć dni. Kurcze to jest takie ważne te parę godzin? Zakładam że tak oni wiedzą co robią ale jak widać jest różne podejście w klinikach. No nic powodzenia.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki , a więc transferu nie było. Stefan ostatni Mochikanin jednak po zastanowieniu się ruszył i wszedł w stadium morulii M4 - zostaję na szkiełku do jutra i jak nie padnie - to do zamrażarki go wsadzą. Transferu nie zrobiono bo zarodek nie odpowiada dniom brania leków. Leki biorę 5 dni , a menda moja jest w 4 dniu. Także dziewczynki Proszę o trzymanie kciukasów do jutra.
ufff... to czekamy na jutro i dobre wieści o Stafanku :) widzisz mamuśka warto wierzyć!

No faktucznie bez sensu troche taka wczesna weryfikacja, nic oprocz stresu to nie wnosi. Zrob 6 dpt najwczesniej to moze cos bedzie juz bardzoej wiadomo.[emoji110][emoji110][emoji173]️
Mietek:Dtakie glupie to nie jest,bo z jednej strony jesli chodzi o Bete pierwsza nic nie wnosi ,no moze ta trzecia weryfikacja ...natomiast 2 pierwsze sa po to zeby sprawdzic jak przyrasta progesteron i estradiol.Wylaczne info dla doka,gdyby trzeba bylo dorzucic troche lekow.Si ?;)

reklama
Dzięki :* już się trochę uspokoilam się że to może byc przykład na ciążę biochemiczna tfu tfu.

Dziękuję, trochę mnie uspokoiłas ze jeszcze nie ma takiej tragedii, najgorzej że w sobote nie bede miaka gdzie pobrac krew-punkty pobran nieczynne :/ Napisałam smsa profilaktycznie do lekarza ale nie odpisuje :( nie żadnych leków nie odstawiłam, nie wiem czemu tak to poleciało. A jakie masz plastry? One są na receptę? Już mi nawet przeszła myśl żeby malutka lampeczke czerwonego winka sobie nalac bo przeczytałam że to na endometrium jest dobre, ale nie wiem czy sobie tym bardziej nie zaszkodze niż pomogę. Sorki za tyle odpowiedzi ale coś telefon zaczął mi się weszac podczas pisania i tak wysyłało :)
plastry z estradiolem, u mnie sa za przyslowiowe " dziekuje":)
poczekaj co ci dok powie,najwyzej bedziemy cie ratowac:D

Do góry