Tak do tej pory mi ręką śmierdzi przez tą rozlanąJak jest jeszcze nie przeterminowana to bym jadla. To pewno te co sie po nich ryba beka?
reklama
chlopkers
Fanka BB :)
Tak u mnie rosla przy pustym jaju az do dnia zabiegu..Doktor podejrzewa ciążę pozamaciczną. Może chyba jeszcze przy pustym jaju wzrastać,no ale u mnie nic nie widać na usg,więc nie wiem czy to może być też to puste jajo czy nie. :/ Z tego co kojarze chyba @chlopkers tak rosła beta przy pustym jaju. Już sama nie wiem czy gorsza była beta 0 czy te przeprawy teraz. A Ty jak się czujesz?
Sol
Kurcze jak Ci współczuję. Na prawdę trzymam kciuki żeby wszystko szybciutko się wyjaśniło. Przestałas już brać leki?Doktor podejrzewa ciążę pozamaciczną. Może chyba jeszcze przy pustym jaju wzrastać,no ale u mnie nic nie widać na usg,więc nie wiem czy to może być też to puste jajo czy nie. :/ Z tego co kojarze chyba @chlopkers tak rosła beta przy pustym jaju. Już sama nie wiem czy gorsza była beta 0 czy te przeprawy teraz. A Ty jak się czujesz?
Sol
Może już wychodziła blastka z otoczki to wtedy rzeczywiście nie trzebaI nie było nacinania.....powiedzieli że nie było takiej potrzeby....ale tgo już nie sprawdzisz,,,,
Agonia777
Hej dziewczyny po dwóch dniach nieobecności udało mi się nadrobić zaległości
@misis188 gratuluję cudownego synka Hubercik witaj na świecie
Wszystkim betującym gratuluję pięknej bety i trzymam kciuki za piękny przyrost i widoki na usg
Pozostałym, którym się nie udało mocno tulę
Wszystkie pozostałe pozdrawiam
@misis188 gratuluję cudownego synka Hubercik witaj na świecie
Wszystkim betującym gratuluję pięknej bety i trzymam kciuki za piękny przyrost i widoki na usg
Pozostałym, którym się nie udało mocno tulę
Never give up
Kochana bardzo Ci współczuję i wierzę że szybko się to wszystko skończy i obejdzie się bez zabiegu [emoji20]Doktor podejrzewa ciążę pozamaciczną. Może chyba jeszcze przy pustym jaju wzrastać,no ale u mnie nic nie widać na usg,więc nie wiem czy to może być też to puste jajo czy nie. :/ Z tego co kojarze chyba @chlopkers tak rosła beta przy pustym jaju. Już sama nie wiem czy gorsza była beta 0 czy te przeprawy teraz. A Ty jak się czujesz?
Teraz czekasz na @ czy jeszcze między czasie wizyta u gina?
Never give up
Gosia Twoje wielkie dni tez juz co i raz to bliżej [emoji173] [emoji6] [emoji5]Hej dziewczyny po dwóch dniach nieobecności udało mi się nadrobić zaległości
@misis188 gratuluję cudownego synka[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Hubercik witaj na świecie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Wszystkim betującym gratuluję pięknej bety i trzymam kciuki za piękny przyrost i widoki na usg[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Pozostałym, którym się nie udało mocno tulę [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Odpoczelas na wakacjach? Akumulator do walki z niepłodnościa naładowany? [emoji4]
U
użytkowniczka v
Gość
O matko tylko nie taka ciąża! Ja też się boję, jutro pojadę na betę ale niestety do innego laboratorium. Ciąży na pewno już nie ma, dwa dni temu w nocy obudził mnie silny ból brzucha może wtedy coś się zadziało złego.
Ja nadzwyczaj dobrze się trzymam i naprawdę nie wiem dlaczego? Jedynie co planuje to po odstawieniu leków porządny reset, pogadamy z mężem co dalej. Aktualnie mam gości i może działam na autopilocie.
a ty jak przez to przechodzisz ? Chodzisz do pracy?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
lafantynka
Możesz napisać coś więcej? Czy mimo pustego jaja przyrost bety był prawidłowy i czy było widac pęcherzyk ciążowy na usg??Tak u mnie rosla przy pustym jaju az do dnia zabiegu..
reklama
Margit2018
Olcia przepychanie jajowodów zawszes sens. Tym bardziej teraz gdy jest sono hsg. W krk robi to Inga Ludwin jeżeli jajowód jest zapchany to jest duża szansa że przepchają i zwiększasz swojà szanse ma naturalną. Jest to metoda bezinwazyjnz i właściwie nie ma co spieprzyć.Ja też poproszę o dopisanie do kalendarza na wizytę 21.08 u naszego cudotwórcy trzymajcie kciuki żeby miał dla mnie dobry plan , szczerze powiem że mega się boje i jednocześnie jestem bardzo podekscytowana tak bardzo bym chciała żeby w końcu się udało
Dziewczyny a mam jeszcze jedno pytanie , co sądzicie o udroznieniu ujść brzusznych jajowodu ?
Bo ostatnio pisalyscie że udrożnienia jajowodów nie ma sensu , bo nie daje to gwarancji i dodatkowo lubią się spowrotem zrastać a co jeśli chodzi o ujścia brzuszne ?
Podziel się: