reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja już na nogach po ciężkiej nocy i nie całych 4 godzinach snu wstaje i szykuje się na wyjazd . Nerwy mnie zżerają a w głowie różne myśli . Proszę Was o jedno trzymajcie [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110],Żeby się udało . Pozdrawiam i miłego dnia
Trzymamy mocno [emoji110] [emoji110] [emoji110], uda się, zobaczysz!!! [emoji8]

Ja już na nogach po ciężkiej nocy i nie całych 4 godzinach snu wstaje i szykuje się na wyjazd . Nerwy mnie zżerają a w głowie różne myśli . Proszę Was o jedno trzymajcie [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110],Żeby się udało . Pozdrawiam i miłego dnia

Trzymamy mocno [emoji173]️[emoji173]️

reklama
Mojej kuzynce cała ciąże lekarz mówił ze będzie chłopczyk a urodziła dziewczynkę także

Dzieki Lotta, jutro będę mieć okazje go poznać . Mam nadzieje ze dobrze się spisze:). A co do miesiączki to pewnie te upały ale jeśli wolisz być pewna to upewnij się u lekarza

Kalno będzie wszystko dobrze. Dr H jest super wesoły ma poczucie humoru i mimo, że jest zalatany zawsze uśmiech na twarzy. Na każde pytanie odpowie. Ja byłam u kilku lekarzy w Invicie, ale on mi najbardziej podpasował. Szkoda Tylko, że mi nie będzie robił histero:-( :(, ale już wizytę kontrolną przed crio chce u niego, bo transfer ma we Wrocku.
Kciuki bardzo mocno zaciskam:D:D:D:D:D:D

Do góry