1320. Slaby wynik jajec jak na taki estradiol. Krotki raczej nie dla mnie.
Kochana trzymam kciuki za Twoje trzu złote jajka i armie zolnierzy Twojego męża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1320. Slaby wynik jajec jak na taki estradiol. Krotki raczej nie dla mnie.
Asia, oby byly dobrej jakosci. Kiedy dadza Ci znac jak z zaplodnieniem?Lipa jak nie wiem. Jest tylko 3. Reszta byla pusciusienka. Przynajmniej nie mam dylematu czy robic transfer czy nie bo tak czy srak odroczony ze wzgledu na plyn w macicy.
@Kurcia wez zaskocz i daj nadzieje...
No to kciuki, niech soe poprawi a gdzie jestes teraz? Tez novum? Jakie zalecenia od pasikonika?
Wow Jak Ty to zrobiłaś? Mi na samym początku wskoczyło 2kg,a później jak się zaczęło rzyganko to przez miesiąc 0,5 kg. No i cyce tak rosną, że już nie wiem w co je pakować.. To nie masz w ogóle jeszcze brzuszka?Dziewczyny czy to normalne, że do dziś tj 15t2d nie przytyłam nawet 0.5 kg???
Będzie dobrze musisz być dobrej myśli zaplodnia się ładnie 3 komórki i za miesiąc będziesz miała dzidziusia pod serduszkiemLipa jak nie wiem. Jest tylko 3. Reszta byla pusciusienka. Przynajmniej nie mam dylematu czy robic transfer czy nie bo tak czy srak odroczony ze wzgledu na plyn w macicy.
@Kurcia wez zaskocz i daj nadzieje...
Ja 8 tydzień i narazie -5 kg Ale pewnie nadrobie późniejWow Jak Ty to zrobiłaś? Mi na samym początku wskoczyło 2kg,a później jak się zaczęło rzyganko to przez miesiąc 0,5 kg. No i cyce tak rosną, że już nie wiem w co je pakować.. To nie masz w ogóle jeszcze brzuszka?
2 raz bez znieczulenia rodzić nie będę ha ha ha .@Ewunka miala wskazania do hepatyny ale juz z lekarzem ma ustalone ze jesli bedziw podchodzic do kolejnego transferu to heparyne bedzie brala do 34 tc