reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Większość je magnez profilaktycznie, on nie zaszkodzi. Możesz też przyjmować go w wersji naturalnej (orzechy, gorzka czekolada: ).
Iskierko, a wiesz moze ktore dokladnie orzechy zawieraja magnez? Sorki za glupie pytanie, ale ostatnio moja tolerancja na leki mocno sie obnizyla i mdli mnie na sama mysl o dolozeniu kolejnych tabletek, czeko tez raczej nie przyjme bo odrzucilo mnie od slodkiego, natomiast staram sie jesc przynajmniej co drugi dzien po kilka orzechow do sniadania. Ale glownie nerkowce i migdaly, bo te akurat mam w domu. M bedzie dzis albo jutro na zakupach to bym mu wrzucila w liste jakies ktore doradzisz [emoji4]

Iskierko, a wiesz moze ktore dokladnie orzechy zawieraja magnez? Sorki za glupie pytanie, ale ostatnio moja tolerancja na leki mocno sie obnizyla i mdli mnie na sama mysl o dolozeniu kolejnych tabletek, czeko tez raczej nie przyjme bo odrzucilo mnie od slodkiego, natomiast staram sie jesc przynajmniej co drugi dzien po kilka orzechow do sniadania. Ale glownie nerkowce i migdaly, bo te akurat mam w domu. M bedzie dzis albo jutro na zakupach to bym mu wrzucila w liste jakies ktore doradzisz [emoji4]
Link do: MAGNEZ W JEDZENIU-9 PRODUKTÓW GDZIE GO NAJWIĘCEJ - Zdrowa Dieta, Odchudzanie i przepisy kulinarne tadam

Dziewczyny, pozwólcie, ze wrócę do tematu jescze raz. Jak się golicie? tak całkiem na zero czy coś zostawiacie? bo ja nie brdzo lubię na zero, bo wtedy mam skłonności do infekcji, a co z odbytem?:oo2:
Jak robilam woskiem to czesto z kosmetyczka zostawialysmy jakis pasek, trojkacik itp. Laserkiem opitolilam wszystko na zero i jest super wygodnie [emoji4]

reklama
Dziewczyny, mam pytanie o magnez bo na wizycie zapytalam co mam na wszelki wypadek kupic na zapas w razie jesli pojawilyby sie skurcze macicy po transferze. Co prawda ostatnio nie mialam zadnych ale musze sie ubezpieczac bo w uk mi tam nikt nie pomoze. Powiedzial zeby kupic magnez lub nospe wiec juz sie zaopatrzylam. Czy nyslicie zeby ten magnez tylko trzymac w razie w wojny czy moze asrkuracyjnie przyjmujecie? Ja mam witaminy prenatalne z jakimis malymi dawkami magnezu wiec nie wiem czy powinno sie brac dodatkowo na wszelki wypadek?
Ja już od połowy ciazy biore oprócz witamin ciazowych magnez i b6 3x1. A od początku caly czas wit D 2000 jm

Do góry