Duuuzo wody pic. I diete bogata w bialko. Mozesz sobie kupic nawet odzywke dla sportowcow.Żadna z Was nie jest mi wstanie odpowiedzieć? Czegoś doradzić
reklama
tzn nie używać podkładu i innych kolorowych kosmetykowHej ja jestem w trakcie stymulacji i nikt mi nic nie mówił o przeciwwskazania ja sama wyczytałam żeby unikać słońca i nie używać perfumowanych kosmetyków więc ja się teraz myje mydelkiem do ciała i tworzy emulsje bezzapachowa emolium bardzo fajna staram się używać podkładów na twarz. Ja jakoś słabiej się czuje pije sporo wody do tego kupiłam suplement naturalnie wyciskanych borówka dużo Wit c, no i chyba nie pić alkoholu ja wcześniej lubiłam wypić trochę winka ,teraz pełna abstynencji, staram się też jeść więcej ryby. I nic więcej chyba
Ja pytałam o perfumy , makijaż itd. I żadnych przeciwwskazań.. mylam się w zelach które lubiłam, na punkcje poszłam normalnie umalowana jedyne co to nie psiknelam się perfumami bo ze stresu zapomniałam i po punkcji dalej robiłam to samo i tak do dzis A jestem już w 35tcCześć dziewczyny. Miałam dzisiaj wizytę u swojego lekarza z kliniki. Mogę zaczynać stymulację w 2dc. Ale zapomniałam się go dopytać o jedną sprawę. Może Wy mi udzielicie odpowiedzi. Czy podczas stymulacji są jakieś zakazy nakazy. Czegoś nie mogę robić Albo coś powinnam. Kurcze ale gapa że mnie tak się podjsralam że mam zielone światło że o to nie zapytałam.
Dziękuję wszystkim za odpowiedź. Właśnie mój lekarz nic mi nie nie powiedział w tym temacie. W sumie to jeszcze w trakcie stymulacji będę się z nim widziała. A ja jak przyjechałam do domu to dopiero wtedy zaczęłam myśleć trochę bardziej logicznie. Jednak przy pierwszej naturalnej ciąży było jakoś mi łatwiej.Ja pytałam o perfumy , makijaż itd. I żadnych przeciwwskazań.. mylam się w zelach które lubiłam, na punkcje poszłam normalnie umalowana jedyne co to nie psiknelam się perfumami bo ze stresu zapomniałam i po punkcji dalej robiłam to samo i tak do dzis A jestem już w 35tc
Ja rozumiem, mówimy o swoich doświadczeniach. U Ciebie mogło być inaczej;-)No ale ja mam 28lat i mialam podane dwa. I to lekarz wrecz namawial zeby brac dwa...
Dopytam czy cos sie zmienilo w tej materii.
Sporo dziewczyn używa bezzapachowych kosmetyków itd. Ale ja uznałam, że jak ma się udać to się uda jedyne co to okolice intymne - używać żelu którego się używalo. Ja od zawsze Ziaja i tak zostało będzie dobrze !Dziękuję wszystkim za odpowiedź. Właśnie mój lekarz nic mi nie nie powiedział w tym temacie. W sumie to jeszcze w trakcie stymulacji będę się z nim widziała. A ja jak przyjechałam do domu to dopiero wtedy zaczęłam myśleć trochę bardziej logicznie. Jednak przy pierwszej naturalnej ciąży było jakoś mi łatwiej.
W sumie to myślę że masz rację ja lubię swoje kosmetyki ale tak gdzieś wyczytałam to też sobie zapodalam a co mi szkodzi zauważyłam że mi wychodzą jakieś przebarwienia na buzi a nigdy nie miałam z tym problemów dlatego nie chce przegrać z kolorowymi
Margit2018
Fanka BB :)
Jessu Kurcia ale się zagalopowałaśA kiedy ta ustawa weszla?
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Ja kiedys doktorka pytalam i nic nie mowil, ze nie mozna 2. Nie straszcie, bo ja juz bojowo nastawiona na 2 jestem.No tak mi sie wlasnie wydaje. Dlatego dopytuje.
Bo mi podawali po 2 bez problemu.
Podziel się: