reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja mam dzis podglad jajcow :)
Tylko jakos tak zyje glowa poza cala procedura...
@Kurcia mam to samo - wrażenie , ze wszystko dzieję się obok mnie - mówię do siorki ostatnio , że z tą procedurą mam wrażenie jakby mnie mnie dotyczyła - wizyta - jadę , badanie - hop na fotel , nawet tylu notatek co ostatnio nie robię. Tak jakby sen. Ojjj obudzę się z okrzykiem czekając na betę.

reklama
Kochana ty sie tam nie denerwuj wujek Jarek znajdzie sposob na ciebie a z dawczynia i jej hodowla tez bedzie wszystko ok. A ty sie nie stresuj bo musisz byc wyluzowana przed podejsciem ;)
@Agonia777 - właśnie rano myślałam co u Ciebie. Będzie DOBRZE - wujek da rozpiske z pomysłem na Ciebie - aby tylko doktor H. zechciał się dostosować , bo u mnie doktor G. niestety nie ma zamiaru - no ale jak nas drzwiami - to my oknem ihhaihhahha.

Będzie dobrze. Zobaczysz. Nie takie przypadki ogarnął doktorek. [emoji16] Dawczyni na pewno wyhoduje piękne jajeczka i będzie wszystko gicio.
Ty już chyba byłaś raz u Pasikonika czy mi się tylko wydaje?

Teraz jadę już z wynikami i różne myśli po głowie chodzą co u mnie stwierdzi i jakie leczenie zastosuje.

Dziękuję serdecznie wszystkim za odpowiedzi i powitanie :) naprawdę czuje się duuuuzzzxo lepiej dzięki Wam. Uśmiałam się z waszych odpowiedzi i już teraz się tak nie boję. Powiem szczerze że naprawdę mi odwalalo nawet starałam się poznamy kac wszystkie swoje sprawy przed punkcja :) heh taki ze mnie typ. Teraz jak będę miała jakieś obawy dzień przed punkcja poczytam sobie jeszcze raz. A może miały byście ochotę podzielić się informacja jak znosilyscie symulacje? Ja miałam wczoraj zastrzyk i zawsze jakaś godzinę po odczuwam bóle w plecach nogach trochę w brzuchy olewam się potem i mam taką suchość w gardle ale rano wstaje i wszystko jest ok dzisiaj to Mo dopiero humor dopisuje. Będę informować na bieżąco. Dzisiaj mam czwarty zastrzyk jutro wizyta pobranie krwi na estadriol i usg. Dzisiaj po raz pierwszy uwierzyła że może coś z tego będzie w zasadzie to moja pierwsza szansa na ciąże wcześniej niemiałam pojęcia że coś mi jest. Z drugiej strony boję się narobić sobie nadzieji.

wizyta u Paśnika to wiem o co chodzi a u Ludwina ? Wizyta przed crio czy wizyta przed rozpoczęciem stymulacji ?
Mam podejrzenie macicy dwurożnej tam jadę na konsultacje czy przy takiej macicy in vitro w ogóle ma sens , czy nie trzeba będzie robić plastyki macicy, i jeszcze 18.07 wizyta w klinice po nie udanym transferze

reklama
Kochana ty sie tam nie denerwuj wujek Jarek znajdzie sposob na ciebie a z dawczynia i jej hodowla tez bedzie wszystko ok. A ty sie nie stresuj bo musisz byc wyluzowana przed podejsciem ;)

Staram się Gosiu ale dzisiaj taki dzień mnie dopadł. No i zauważyłam, że chyba moja rezerwa jajnikowa już wygasa bo szykuje się znowu cykl bezowulacyjny:-( :(. Dobrze, że decyzja dawczyni szybko była podjęta.

Do góry