Jasne dwa czy trzy miałam już od serduszkoweKochane czy miedzy usg serduszkowym a prenatalnym robilyscie jeszcze jakieś usg ?
reklama
Justin87
Fanka BB :)
Czekam na Twoją betę z utęsknkeniem. Ostatnio poniedziałkowe betowanie pięknie wychodzi, najpierw u Gosi, teraz u mnie.Mozna na doczepke? [emoji6] tyle ze ja dopiero betuje w pon [emoji5]
chlopkers
Ja niestety tez tak reaguje na podawana luteine, duszna pogode i niskie cisnienie. Dlatego ograniczam wychodzenie z domu do minimum. Podobno jutro ma byc najgorszy dzien pod wzgledem sytuacji meteo [emoji52] 32°C w calym kraju, duchota i burzeDzisiaj nie wiedziałam, co ze sobą zrobić. W końcu wyszłam na świeże powietrze ale to nie pomogło. Dopiero późnym po południem mi przeszło. Czytałam, że to efekt progesteronu. W połączeniu z resztą leków, to wychodzi niezły miks.
Justin87
Och nie.Ja niestety tez tak reaguje na podawana luteine, duszna pogode i niskie cisnienie. Dlatego ograniczam wychodzenie z domu do minimum. Podobno jutro ma byc najgorszy dzien pod wzgledem sytuacji meteo [emoji52] 32°C w calym kraju, duchota i burze
chlopkers
Byloby super[emoji5] choc przynaje, ze jak zaczynam myslec, to panicznie boje sie tego co moze nastapic po pozytywnej becie, zebym tylko nie miala powtorki z poprzedniego podejscia.. jesli mam sie rozczarowac, wole na poczatku.Czekam na Twoją betę z utęsknkeniem. Ostatnio poniedziałkowe betowanie pięknie wychodzi, najpierw u Gosi, teraz u mnie.
A dzis, zeby zajac czyms glowe upieklam chleb, ciasto i ogarnelam pierogi z truskawkami. Niby niewiele ale jestem padnieta jak po dniowce na kopalni [emoji12]
Powiedzcie mi bo mam dylemat. Czy dzien transferu liczy sie jako pierwszy czy dopiero ten po. Bo mam robic bete w 9 dniu i w koncu nie wiem czy moge zrobic juz w sobote(transfer mialam 15) czy dopiero w poniedzialek. W sumie i tak pewnie nic z tego nie bedzie bo z objawow mam tylko okropne wzdecia i czasem mnie piersi bola, cos w brzuchu pociagnie. Nie wiem czemu ale marne mysli mnie ogarniaja.
chlopkers
Moze odpuscisz sobie prace? Chocby jeden dzien urlopu??Och nie.
chlopkers
Liczysz dzien po transferze [emoji5] czyli jesli sie nie myle, Twoj 9dpt wypada w niedziele [emoji4]Powiedzcie mi bo mam dylemat. Czy dzien transferu liczy sie jako pierwszy czy dopiero ten po. Bo mam robic bete w 9 dniu i w koncu nie wiem czy moge zrobic juz w sobote(transfer mialam 15) czy dopiero w poniedzialek. W sumie i tak pewnie nic z tego nie bedzie bo z objawow mam tylko okropne wzdecia i czasem mnie piersi bola, cos w brzuchu pociagnie. Nie wiem czemu ale marne mysli mnie ogarniaja.
reklama
koliber091987
Oczywiście to jest twoja decyzja, ale ja osobiście bym nie pojechała, zbyt dużo dałam z siebie i włożyłam wkładu w to. Skonsultuj to może z lekarzemSkoro beta z dzisiak jest całkiem spoczko, to muszę przemyśleć kolejną sprawę. Otóż dokładnie za 2 tygodnie 4 lipca mamy lecieć na Maltę, gdzie spędzimy tydzień. Wyjazd będzie w równo 6 tygodniu ciąży, jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem.
Trochę panikuję czy jechać czy nie, wyjazd ten wiąże się z lotem, upałem na miejscu, zmianą diety. Co byście zrobiły? Jechać, nie jechać? Jestem w kropce.
Podziel się: