Gosia892
Fanka BB :)
Gratuluje!!! [emoji7] [emoji7] [emoji7]Kochane mamy jeden zarodeczek 10mm z cialkiem zoltkowym
Cudzie trwaj [emoji173][emoji173][emoji173]
Zobacz załącznik 867886
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje!!! [emoji7] [emoji7] [emoji7]Kochane mamy jeden zarodeczek 10mm z cialkiem zoltkowym
Cudzie trwaj [emoji173][emoji173][emoji173]
Zobacz załącznik 867886
Bardzo gratuluję:-*
Cudna krecha i to już w 5dpt,więc beta to tylko formalność [emoji7] [emoji8] [emoji6]Cześć Dziewczynki, dzisiaj 5 dpt 2 blastocyst. Nie byłabym sobą gdybym nie zrobiła sikacza. Niech te dwie krechy, to będzie prawda a nie złudzenie. Zobacz załącznik 867830
Cześć Dziewczynki, dzisiaj 5 dpt 2 blastocyst. Nie byłabym sobą gdybym nie zrobiła sikacza. Niech te dwie krechy, to będzie prawda a nie złudzenie. Zobacz załącznik 867830
5 mg to zajebiscie duzo. Ja przy 0.8 syntetyku juz mialam kwas powyzej normy. Teraz.lykam tyle co w fertinea + 0.8 swansona ale tak 2-4 razy w tygodniu (jak sobie przypomne)@dżoasia a powiedz mi w jakich dawkach Ty mieszasz metyl z syntetykiem? Bo mi dr P wczoraj powiedzial ze skoro sam metyl mi nie zbil homocysteiny to zeby mieszac zwykly kwas 5mg! I do tego femibion czy cos innego z metylem. Ale tak mysle ile tego kwasu mi wtedy wyjdzie? Do tej pory mieszalam tak zeby bylo 0.4 jednego i 0.4 drugiego...
Pieknie! Nie zeby cos, ale to endo masz podejrzanie pogrubione obok tego pecherzyka jakby sie tam cos chowalo
Gratulacjeeee
No wlasnie dlatego mnie zdziwil dr P. Bo juz mam powyzej normy...5 mg to zajebiscie duzo. Ja przy 0.8 syntetyku juz mialam kwas powyzej normy. Teraz.lykam tyle co w fertinea + 0.8 swansona ale tak 2-4 razy w tygodniu (jak sobie przypomne)
Próbowałam nie sam rady samaO matko, sprobuj sobie sama robic te zastrzyki, bedzie mniej bolalo, mowie ci