Justin87
Fanka BB :)
Gratulacje. :-) pędzi jak szalona. Coś wspaniałego. [emoji7]Moje Drogie, beta z 329 wskoczyła po 48h na 662 w 10dpt!!! Rośniemy w siłę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje. :-) pędzi jak szalona. Coś wspaniałego. [emoji7]Moje Drogie, beta z 329 wskoczyła po 48h na 662 w 10dpt!!! Rośniemy w siłę
Miedzy 7 a 8tc u mnie to byla masakra bo zaczely sie mi mdlosci, bylam taka slaba ze szok i bylo to przed ospa i nic nie jadlam. Tam jakos dojechalam ale powrot byl koszmarny.Do lodzi sie wybieram w 8tc na doszczepianie Pasnik nic nie mowil, zeby robic cytokiny albo mlry. Ale bede miec czas to zrobie.
Mam 28 lat i od prawie 7 lat walczę o pierwsze dziecko zaczynałam najpierw w Inviccie w Warszawie, gdzie miałam stymulacje, 4IUI i ostatecznie załapaliśmy się na program Ministerialny, z którego miałam 3 pełne procedury, ciąży niestety nie było. Moim problemem są niedrożne jajowody oraz słabe komórki z racji PCO. Z trzech procedur mieliśmy trzy marne zarodki pomysł padł na adopcję zarodków. Do pierwszej adopcji podchodziłam rok temu w Invimedzie w Warszawie, ale niestety.... Teraz kolejne podejście do AZ w Provicie w Katowicach. Jestem po konsultacji z Paśnikiem, który zalecił nam lekką kurację immunologiczną. Za tydzień mam histeroskopię ze scratchingiem endometrium i czekam na @. Transfer wypada mi w połowie lipca.
Długa droga za Wami. Trzymam kciuki, żeby Paśnikowa kuracja dała Wam upragnioną ciążę I zostań z nami, jesteśmy niezłą grupą wsparcia
To super wiadomość, podglądać cie bo jestem na tym samym etapie co ty, tez byłam dziś na usg i mam 2, 8 , a który masz dpt i jaki ci wyszedl tydz z usg ciazymaleństwo jest tycie trochę ponad 3 mm i ma serduszko ❤ bijące - aż się wzruszyłam...
torbiele nie zmalały, ale też nie urosły więc trochę się uspokoiłam
Eeej to nie zadzialamy razem buuuLaski melduje sie po wizycie. Leniwa krolewna @ przylazla wczoraj i doktorek ku memu ogromnemu zdziwieniu chcial zaczynac stymulacje od dzisiaj, ale czekamy jeszcze miesiac bo niektore badania mi sie przeterminowaly no i co najwazniejsze doktorka ma nie byc akurat w kulminacyjnych momentach wiec odpuszczam (chyba mi rozum odjelo, ze mam zielone swiatlo a nie dzialam).
Witaj[emoji4] Przede wszystkim pamietaj ze usg nie szkodzi dziecku! Nie obawiaj sie tego.Witajcie dziewczyny. Jestem w ciazy w 9 tygodniu I strasznie sie boje bo od kilku dni minely mi wszystkie objawy. Bolaly mnie piersi ale przeszlo, mialam mdlosci ktore tez minely, czulam sie zmeczona I senna a teraz mam jak by wiecej energii. Bardzo sie boje bo poprzednia ciaze stracilam I tez wszystkie objawy ustapily. Moze zbieg okolicznosci...Chcialam isc do lekarza sprawdzic czy wszystko ok , ale bylam w poniedzialek I niewiem czy tak czeste usg nie zaszkodzi mojemu dzieciatku. Planowana wizyte mam dopiero na 9 lipca, ale chyba oszaleje do tej pory. Jak myslicie moge isc na to usg czy lepiej czekac
No bede chwilke za toba, ale ja z blizniakami, to bedziemy rodzic razemEeej to nie zadzialamy razem buuu
No i już po badaniu.Wszystko ok, młody ma już 4,5 cm :-) Ciężko było go dobrze zobaczyć,bo ustawiał się plecami i zasłaniał łożyskiem.Skubaniec :-) Ale troszkę było widać,paluszki faktycznie słodkie :-) Okazuje się że tak jak mówiłyście,poziom hormonów ok,wszelkie luteiny idą w odstawkę.A ja mogę sobie teraz zakupić ukochane czereśnie na miłe zakończenie tego dnia :-)