reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Gosia892 kochana kciuki za serduszko [emoji110][emoji110] pieknycj widoków:) [emoji173]
@RedHotChiliPepper28 @limoncia1 @Pat1980ka @Malinka1989 Mamusie pięknych widoków i samych dobrych wiadomości ! [emoji110][emoji110][emoji173][emoji173]Limoncia1 i Malinka1989 kciuki za badania [emoji110][emoji173]
@Koniczyna82 kochana [emoji110] za maleństwo !! Niech pięknie sie mamusi pokaże i już nie stresuje [emoji110][emoji110][emoji173]

MIŁEGO DNIA KOCHANE! :)

Dziś skoczę do domu uzupełnię kalendarz bo u mamy brak kompa i neta ;) buziaki :*
Dziękuję kochana, mam nadzieję, że zobaczę ten cud [emoji173]

reklama
Kochane,czy któraś z Was leciała samolotem będąc w ciąży?Pytam bo wczoraj w pracy okazało sie,że jest zagraniczna delegacja (tygodniowa) na którą koniecznie muszę pojechać.Termin na razie ruchomy,u mnie będzie to 14 lub 16 tc.Przewertowalam wczoraj internet (bo wizyte u gin miałam dopiero co) i po tym co piszą na różnych stronach i forach, bardziej skłaniam się ku temu,żeby nie zgodzić się na ten wyjazd.Co Wy myślicie?
Podroz w drugin trymestrze jest bezpieczna tylko przed koniecznie udaj sie do ginekologa zeby sprawdzil czy wszysrko jesr ok. Mamagibekolog ma o tym wpis na blogu

Kochane,czy któraś z Was leciała samolotem będąc w ciąży?Pytam bo wczoraj w pracy okazało sie,że jest zagraniczna delegacja (tygodniowa) na którą koniecznie muszę pojechać.Termin na razie ruchomy,u mnie będzie to 14 lub 16 tc.Przewertowalam wczoraj internet (bo wizyte u gin miałam dopiero co) i po tym co piszą na różnych stronach i forach, bardziej skłaniam się ku temu,żeby nie zgodzić się na ten wyjazd.Co Wy myślicie?

Podobno do 2h nic się nie dzieje

Zapisalam sie do Profesora Pawelczyka na 4 pazdziernika. Mam 35 lat i komorki jajowe jak sie okazalo bardzo zlej jakosci. Mam depresje od chyba 15 lat i niestety chodzenie po lekarzach odbiera mi nadzieje zamiast jej dodawac. Nie potrafie myslec, ze to nie jest moja wina i jestem po prostu do niczego pod kazdym wzgledem. Dlatego sie za bardzo nie udzielam zeby nie wprowadzac tyle smutku.
Inulka twój smutek w zderzeniu z energią Dżoasi myślę że nie pogrzebie tego forum i jakoś damy radę:rolleyes: czy zażywasz jakieś suplementy? Popatrz na Gosię 4 stymulacje i wydarła tą ciążę. Nie wiem czy za tym profesorem stoi dobre laboratorium? Dziewczynki podpowiedźcie.

reklama
Do góry