reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ona jest teraz tak do mnie przywiązania jak siedze w domu ze wczoraj musialam jechac do miasta, nie bylo mnie 2 godziny to bidulek poltorej godziny siedzial pod bramka. Rodzice ja wolali ale skad. Moja kochana❤
Jakbym słyszała o swoim psie... Ja nawet do toalety nie mogę iść sama i zamknąć drzwi, bo piszczy :-) staram się często wychodzić bez niego, żeby się lęku separacyjnego nie nabawił, albo innego cuda...

reklama
Dzisiaj bylam na badaniach i co myslicie? Chyba D3 za niskie :) w nastepny piatek mam wizyte i sie zastanawiam czy juz jakies vitrum sobie nie zaaplikowac?
received_1651473768222146~2.jpg

Załączniki

• received_1651473768222146~2.jpg
    received_1651473768222146~2.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 608
Witajcie
Dziś jestem po becie w 9 dpt i wynosi ona 55 .była to wczesna blastocysta 1bb , i chciala się zapytać o wasze bety , czy ta moja nie jest za niską. Jak na 9 dzien
Bety nie powinno się porównywać. Wydaje mi się że jest okej;-) nie musi być wysoka. Ja w 9dpt miałam 199.45 ale to naprawdę nie ma żadnego znaczenia.;-)

Witajcie
Dziś jestem po becie w 9 dpt i wynosi ona 55 .była to wczesna blastocysta 1bb , i chciala się zapytać o wasze bety , czy ta moja nie jest za niską. Jak na 9 dzien
Super, ważniejszy od początkowej bety jest przyrost. Powtórz badanko w piątek i chwal się dobrymi wieściami:) Miałaś wczesną blastkę, więc myślę, że możesz póki co być spokojna :)

reklama
Do góry