reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane na szczęście ból głowy ustał ale mdłości zostały:/ jutro dzień leżenia obiad trza tylko odgrzać więc mam spokój spokojnej nocki i trzymam kciuki za jutro za wszystkie

hej kochane jestem w 6 tc i robilam badania...m.in na cytomegalie...
Troche sie zdenerwowalam wynikiem...troche poczytam i na moj rozum to wychodzi na to ze ja mam ta chorobe przebyta...dobrze mysle ???
Miala ktoras z Was taki wynik...w ciazy?

Załączniki

• Screenshot_2018-04-11-22-00-32.png
    Screenshot_2018-04-11-22-00-32.png
    26,9 KB · Wyświetleń: 105
Troche sie zdenerwowalam wynikiem...troche poczytam i na moj rozum to wychodzi na to ze ja mam ta chorobe przebyta...dobrze mysle ???
Tak,kiedys bylas chora. Ja tak mam ale z toxoplazmoza

@Faluś jak tam Twoje dzieciątko po wizycie. Na kiedy masz termin porodu? :-) :)

Hej u mnie narazie ok. Mało czasu mialam na czytanie forum. Dzis jest 12 t4d. Ciazy juz bylam na prenatalnych narazie jest ok czekam w stresie na wynik Peppa. Mam duży problem z zeladkiem ciagle rzygam i boli, szczególnie z rana lub w późnym wieczorem. Reszta dolegliwości sie uspokoiła. A termin mam na okolo 20 październik

Dziewczyny dzisiaj miałam punkcje i się trochę załamałam. Było 6 pęcherzyków ale pobrali tylko 2 komórki :(. W listopadzie pobrali 5 z czego 4 się zaplodnily. Miałam inne leki. Myślicie że to mogło być przyczyną ? Lekarz stwierdził że jajniki słabo wydolne a AMH robione przed stymulacja wynosiło 2 więc myślałam że tragedii nie ma a tu taka lipa. Teraz muszę czekać do jutra na informacje czy się zaplodnily i czy w sobotę transfer się odbędzie.

Ja po punkcji też byłam podłamana. U mnie pobrano tylko 3 komórki, inne dziewczyny które po mnie przychodziły na sale po 8. Leżałam na tym łóżku i wyć mi się chciało, że u mnie jak zwykle do doopy. Zaraz zaczynam 9 tydzień ciąży [emoji5] nie myśl o tym ile pobrali, bądź dobrej myśli, że jeden bądź dwa „maluszki” z Tobą zostaną [emoji5]powodzenia [emoji1307][emoji1307]

Ja podczas starań miałam bardzo wysoki wynik, tylko nie pamietam który i miałam odwołane in vitro do czasu aż wynik się unormuje. Twój myśle, że jest Ok [emoji1303] aż jutro sprawdzę swój jak to było.

reklama
Wiem że nie powinnam tak myśleć ale trochę się dzisiaj podlamalam. Ale już biorę się za siebie i myślę pozytywnie. :D
Już sobie wyobraziłam te 2 różowe pupcie. :D:)
Ale są 2 jest co zapładniać! Może akurat będzie wszystko Lux. Dla pocieszenia, ja przy drugiej stymulacji na długim protokole miałam 15 komórek i wszystkie były zdegradowane i nie było czego zapładniać. Więc nie liczy sie ilość.

Do góry