reklama
KaIno
Fanka BB :)
Karty europejskiej używa siw tylko w nagłych przypadkach . Np gdybys złamała nogę możesz jechać i przyjmą Cię w szpitalu bez opłat . Badań raczej noe zrobisz . Alw się upewnijLink do: Klinika Bocian Katowice - Leczenie niepłodności, In vitro - Śląsk
Co do karty Europejskiej to nie mam pojęcia jak to wygląda,ale musiałabyś zadzwonić i popytać.
I ja lada dzień do Was dołączę Brzuch juz boli,wiec okres tuz tuz@Justin87 więc jesteśmy an podobnym etapie. Ja teraz po histeroskopi miałam chyba około 4 dni taki śluz jakby z krwią i zastawiałam się czy to @ czy nie, czy przyjdzie itd. Ale już się rozkręciła i od jutra zaczynam brać leki więc pewnie w podobnym terminie będziemy działać jak nic nie poprzesuwam
mmalenaa
Zaangażowana w BB
Ja miałam wczoraj to samo i po prostu zmieniłam drogerie na inna w okolicy i kupiłam wszystko [emoji6]Dziewczyny z rossmana składam reklamację.... chce zamówić przez neta swoje produkty, ale nawet jednego nie ma dostępnego.
A chciałam nie robić sztucznego tłumu... no ale się nie da... [emoji14]
Margit2018
Dziewczynki szczególnie te "nowe" nie piszcie całych nazwisk lekarzy i nazw klinik tylko skróty my i tak się domyślimy. To forum jest ogolno dostepne i szkoda sobie robić kłopotów. Kliniki mają kasę i prawników, no chyba że jest ciąża to wtedy jak to mówią jest kilku ojców sukcesu . Miłego dnia
Maryanka
Super ale to zleciało szybko ! U Dorotki nadal pozostałaś czy zmieniłaś jednak lekarza?Cześć, wracam do gry. Okres chyba się zaczął. Jakoś dziwnie po tej histeroskopii, bo cały czas miałam śluz z krwią ale teraz to już się mam nadzieję rozkręca.
W pracy kierowniczce powiedziałam prawdę o in vitro i ona trzyma kciuki. Chcę wziąć 2 tygodnie wolnego po transferze i chciałam mieć czyste sumienie. Mam nadzieję, że dobrze zrobiłam. Miłego dnia. [emoji8]
Never give up
I wszystkie czy po histero... Czekamy na Ciebie @GotartI ja lada dzień do Was dołączę Brzuch juz boli,wiec okres tuz tuz
To wszyscy widzą że znajomych co wy piszecie ?@ona232 grupa jest odblokowana. Wyślij prośbę o dołączenie. Znajdziesz nas „siłaczki” w tle bejbik na niebiesko ubrany.
Never give up
Nikt nie widzi prócz członków grupy...To wszyscy widzą że znajomych co wy piszecie ?
reklama
O tej grupie mówisz ?@ona232 grupa jest odblokowana. Wyślij prośbę o dołączenie. Znajdziesz nas „siłaczki” w tle bejbik na niebiesko ubrany.
Podziel się: