reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mialam. Akurat nie potrzebowalam zeolnienia (po prostu soboe odpoczywalam) ale mi je proponowano. Tylko za ja troche na pozniejszym etapie bylam.
Jak tam Biedroneczko, kiedy bedziesz w szputalu? Myslalam dzis o tobie, jestes nie do zapomnienia. Super babeczka :*

Cześć Doktorku ;)))
O Tobie kochana pamiętam, ale właśnie wiem, że Ty nie musiałaś brać. Zastanawiam się po prostu kiedy będę mogła wrócić do pracy. Wolę szybciej, bo jak człowiek się czymś zajmuje to nie myśli o głupotach.
Tylko też boję się komplikacji, więc chcę, żeby się zaleczyło wszystko w środku i jak najszybciej być gotowym na następne podejście.
Jeśli do środy nie zejdzie to melduję się w szpitalu.
Ściskam mocno!!! ;))))))))
Miłej środy.

reklama
Do góry