Dokładnie i ja pewnie znowu będę trzęsła portkami jak Mała będzie miała ciche dni ..Spokojnie, na początku tak właśnie jest ze te ruchy są, potem ich nie ma i potem znów są.
reklama
Oo A jak to nie zrobili ? Pytałaś czemu ?to ja juz po wizycie. Coz nie zrobil mi usg (!!!) wiec nic nie wiem co u dzidzi. wiem ze przytylam 2 kg przez miesiac
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Na bliźniako rośnie książkowo :-)Dziewczyny beta 11 dpt 510,2
13 dpt 1177,9
Czy dobrze przyrasta?
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Oczekiwanie2017
to ja juz po wizycie. Coz nie zrobil mi usg (!!!) wiec nic nie wiem co u dzidzi. wiem ze przytylam 2 kg przez miesiac
Wizyta bez USG? Ja głównie dla USG chodzę na wizyty .
A dlaczego lekarz nie zrobił Ci USG?
ilmenau
Dziewczyny gratuluję pięknych bet
Mam pytanie czy jest któraś chętna na termin 30.04 do Paśnika, bo ja niestety nie jadę więc chętnię komuś oddam
A na która masz godzinę?
Mi się nie udało. Nie jestem w ciąży :-( dobrze, że mam jeszcze 3 mrozaczki.
Biedroneczka83
Ja mialam. Akurat nie potrzebowalam zeolnienia (po prostu soboe odpoczywalam) ale mi je proponowano. Tylko za ja troche na pozniejszym etapie bylam.
Jak tam Biedroneczko, kiedy bedziesz w szputalu? Myslalam dzis o tobie, jestes nie do zapomnienia. Super babeczka :*
Cześć Doktorku ))
O Tobie kochana pamiętam, ale właśnie wiem, że Ty nie musiałaś brać. Zastanawiam się po prostu kiedy będę mogła wrócić do pracy. Wolę szybciej, bo jak człowiek się czymś zajmuje to nie myśli o głupotach.
Tylko też boję się komplikacji, więc chcę, żeby się zaleczyło wszystko w środku i jak najszybciej być gotowym na następne podejście.
Jeśli do środy nie zejdzie to melduję się w szpitalu.
Ściskam mocno!!! )))))))
Miłej środy.
Biedroneczka83
Mi się nie udało. Nie jestem w ciąży :-( dobrze, że mam jeszcze 3 mrozaczki.
;((((( przykro mi bardzo ze to Ciebie tez spotkało ;(((
Nie wiem. Moze to z powodu prenatalnych bo 27.03 mialam a za tydzien amnio i stwierdzil ze mnie meczyc nie bedzie :/Wizyta bez USG? Ja głównie dla USG chodzę na wizyty .
A dlaczego lekarz nie zrobił Ci USG?
reklama
KaIno
Shaggy a Ty jeździsz do Sro...i czy unas w miescie masz wizyty kontrolne ??to ja juz po wizycie. Coz nie zrobil mi usg (!!!) wiec nic nie wiem co u dzidzi. wiem ze przytylam 2 kg przez miesiac
Podziel się: