reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny gratuluje Wam z calego serca!!
@dżoasia bardzo mi przykro, nie tak mialo byc... Ale wierze, ze bedziesz mamusia, a wlasciwie jestem pewna!

Dla mnie ten dzien jest najpiekniejszy gdyz uslyszalam dzis serduszko ❤️
Dzidzius ma sie swietnie. Transfer robil dr Grettka
@dżoasia decyzja nalezy do Was, ale ja na Waszym miejscu umowila bym sie na wizyte do Gyncentrum ✊

reklama
Aaaa ale pieknie gtuluje kochana twoj cud wlasnie kielkuje w tobie :*
Po tylu przejsciach w koncu sie doczekalas ;)
Powiedz czy cos przed transferem mialas dodatkowego z lekow
Dziękuję Ci bardzo
Z dodatków encorton od 2dc intralipid dzień przed transferem i EmbryoGlue. Reszta standard ale jak chcesz to Ci mogę wypisać wszystkie moje cuksy ❤️
U mnie 9dpt miałam 286 a 13dpt 1301
emoji3.png

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
3dniowe miałaś?

Dziewczyny gratuluje Wam z calego serca!!
@dżoasia bardzo mi przykro, nie tak mialo byc... Ale wierze, ze bedziesz mamusia, a wlasciwie jestem pewna!

Dla mnie ten dzien jest najpiekniejszy gdyz uslyszalam dzis serduszko ❤️
Dzidzius ma sie swietnie. Transfer robil dr Grettka
@dżoasia decyzja nalezy do Was, ale ja na Waszym miejscu umowila bym sie na wizyte do Gyncentrum ✊
Kolejny szczęśliwy transfer mojego ulubionego Pana doktora:) serduszko uslyszec to jest piekna sprawa❤
Ja tez dżoasie namawialabym na gyncentrum ale ja tak zachwalam ta klinike ze jeszcze sobie pomyślcie ze mi za to placa:) szkoda mi czasu i kasy ktora stracilam na innych lekarzy i inne kliniki. Dla mnie tylko gyncentrum i dr Grettka

Dziewczyny jestem w kropce. Kiedys po laparoskopii chirurg mowil mi ze endometrioze i jej rozwoj mozna sprawdzac posrednio poprzez marker Ca125. Przed laparoskopia mialam okolo 40 przy normie do 35. Tuz po laparo mialam kolo 60, ale lekarze mowili ze ten marker wskazuje tez stany zapalne wiec zaraz po operacji wszystko jest rozognione itp.
Zrobilam dzisiaj i 62...
I juz nie wiem co myslec..moze to cholerstwo sie dalej panoszy a ja nic nie czuje i tylko marnuje swoje szanse?
Jutro mam wizyte u tej mojej pani ginekolog, ale ona mowila juz kiedys ze od badan ca125 sie odchodzi... ale jednak cos sie dzieje skoro dwukrotnie przekraczam norme...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jestem w kropce. Kiedys po laparoskopii chirurg mowil mi ze endometrioze i jej rozwoj mozna sprawdzac posrednio poprzez marker Ca125. Przed laparoskopia mialam okolo 40 przy normie do 35. Tuz po laparo mialam kolo 60, ale lekarze mowili ze ten marker wskazuje tez stany zapalne wiec zaraz po operacji wszystko jest rozognione itp.
Zrobilam dzisiaj i 62...
I juz nie wiem co myslec..moze to cholerstwo sie dalej panoszy a ja nic nie czuje i tylko marnuje swoje szanse?
Jutro mam wizyte u tej mojej pani ginekolog, ale ona mowila juz kiedys ze od badan ca125 sie odchodzi... ale jednak cos sie dzieje skoro dwukrotnie przekraczam norme...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, może pomyślisz o tej sztucznej menopauzie przed kolejna stymulacja? A nie byłaś ostatnio jakaś chora? Encorton brałaś? Kiedy ostatnio? A ten marker nie powinno się robić n w określonym dniu cyklu? Kurde nie lubimy takich wyników:angry::growl:

reklama
Do góry