annemarie
Fanka BB :)
Molly kiedy mialas transfer?007 dziękuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Molly kiedy mialas transfer?007 dziękuje
Dziś równo 4 tygodnieMolly kiedy mialas transfer?
To jakim ty cudem jestes w 7 tyg? Ja mialam 24 lutego i jestem w 6 .Dziś równo 4 tygodnie
Z encortonu schodzisz 5 mg co 5 dni, nie wiem dlaczego to bierzesz ale jesli nie masz wskazan byl sobie dala z tym spokoj.
Z encortonu schodzisz 5 mg co 5 dni, nie wiem dlaczego to bierzesz ale jesli nie masz wskazan byl sobie dala z tym spokoj.
Mozesz przez 5 dni brac pol i skonczyc. To nie jest wartosc 20 mg gdzie trzeba tygodniami sie z tym bawic.tym bardziej jak mialas to tylko „ na wszelki wypadek”Hym nie mialam.badan w sprwie ecortonu dano mi tak
Bralam na poczatku przez 1,5 miesiaca 10mg dwa razy dziennie po jednej tabletce.jedna tabletka ma 5mg. A od tygodnia 5mg po 0,5 tabletki rano i wieczorem. No i dzis wzielam tylko 0,5 tabletki czyli0,25mg stopniowo schodze bo juz nie wyrabiam nie wiem czy dobrze robie
Czas od transferu + wiek zarodka + 2 tygodnie od okresu.To jakim ty cudem jestes w 7 tyg? Ja mialam 24 lutego i jestem w 6 .
No chyba ze dzisiaj ten 7 zaczynasz
Zakochalam sie :* jest piękna i cudowna... niech się zdrowo chowa i daje mamusi ogrom szczęścia :* :* wynagradzajac każdy dzień czekania :* :* gratulujęDziewczyny kochane przedstawiam wam moja córeczkę. Warto było walczyć tyle lat. Nie żałuję ani jednej chwili czy wydanej złotówki. To mój mały cud
Dziewczyny kochane przedstawiam wam moja córeczkę. Warto było walczyć tyle lat. Nie żałuję ani jednej chwili czy wydanej złotówki. To mój mały cud
A ja mam czarne mysli ;( boje sie ze sie nie uda ze poronie. Znowu pojawily sie bole jajnika, podbrzusza. Na dodatek boli mnie mega rzeladek wiec lykanie lekow tez nie wchodzi w gre bo ftedy ze tak brzydko napisze zdycham.... doslownie. Dziewczyny tez tak mialyscie ? Ja dzis 9t6d ciazy mam brac ecorton acart dufason nospe magnez o witaminach nie wspomne ale jak tu brac tyle.lekow jak ledwo zyje z tym zeldkiem jak juz jest lepiej cos to znowu trzeba leki i dalej bol;(( dzis juz nie bralam ecortonu a zamiast dufasonu wzielam luteine dopochwowo nospy tez nie biore bo wtedy strsznie boli i suszy. Wizyte mam dopiero we wtorek za 3 dni. Myslicie ze stanie sie cos zlego jak nie wezme lekow ? Kiedy zeszlyscie z ecortonu?