reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jakie dhea bierzesz ?? Ja kupuje dhea eliot i nic mi po nim nie jeSt

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To samo dhea i q10 z Olimpu.[/QUOTE]

A długo to już bierzesz ???bo jeśli to początek to może organizm się przyzwyczaji i przestanie Cię bolec głowa

reklama
To samo dhea i q10 z Olimpu.

A długo to już bierzesz ???bo jeśli to początek to może organizm się przyzwyczaji i przestanie Cię bolec głowa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]W sumie możliwe. Brałam tydzień, potem zaczęła mnie boleć glowa. Ale brałam dalej jakes 1,5 tyg bo nie powiązalam jakoś tego. Odstawilam na tydzień. Teraz znowu zaczęłam brać, boli głowa ale jakby mniej. Może faktycznie za duże dawki na początek i organizm szoku doznał.
Czuje się jak lekoman. Pełna kosmetyczka witamin. Na śniadanie te, na obiad te...jakbym miała wszystko na raz to posiłek by mi się nie zmieścił w żołądku ;-)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Co oprócz tego bierzesz ?? Mój facet kiedyś mówi „ po co tyle tego bierzesz ?? Bierz tylko to co potrzebne „ a ja ze to wszystko jest potrzebne . Także wiem o czym mówisz na całe szczęście większość z nich się bierze raz dziennie . Moje leżą w koszyczku na mikrofalówce żebym zawsze o nich pamietała [emoji6]

Hej . Doktor kazał mi dziś powtórzyć Betę i progesteron i wynik bety to 150,70 wczoraj było 109,60 myślicie że przyrost jest ok ?

No na tej niskiej granicy ale przyrost wedlug zasad jest ok jezeli co dwa dni ma rosnac minimum 66% to jeden dzien 33% wiec sie miescisz. U mnie akurat roslo o 100-110% na poczatku potem zmalalo do 70% ale to nie jest regula moniyoruj bete najlepiej co dwa dni w tym samym labo. Miescisz sie w widelkach wiec nadzieja jest duza ;)

A wczesniej monitorowalas bete ? Ja akurat jak tylko mialam 14 minitorowalam chyba z 6 razy co dwa dni czy dobrze rosnie ;p

Folian; b12 metylowana, b6 metylowana, b1, b2, wit E, wit C, wit d3, acard. Chyba wszystko...chociaż pewna nie jestem ;-)

Folian; b12 metylowana, b6 metylowana, b1, b2, wit E, wit C, wit d3, acard. Chyba wszystko...chociaż pewna nie jestem ;-)

Najgorsze są te duże kapsuły. ..ble.
Dlatego np wit d3 w kroplach mam bo bym już chyba nie zniosła kolejnej wielkiej kapsuły albo i dwóch.

Ja biore prevenit intensive , dvitum 4000, vit c, prenatal uno, kornzym No i dhea 3 razy dziennie . Tak mi zalecił gin a czy coś więcej powinno się brać nie mam zielonego pojęcia

reklama

Na wielkie kapsuły mam metodę , triche dziecinna ale działa . „ memlam” sobie jedzenie w buzi a później do tego wlepiam tabletki Hahhaha . Tylko tak połkne wszystkie na raz

Do góry