reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No u mnie tez swojskie polskie - pierożki schabowe itd. ;)

Bardzo przykro mi ze babcie tak cierpiały. Wiem, że rak to podły stwór.

A ja w ogóle nie chorowałam i do dziś nie choruję. Mam tylko to ***** w jajnikach, tak to okaz zdrowia. Pierwszy raz w życiu antybiotyk brałam - uwaga - po punkcji.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mowisz powaznie z tym antybiotykiem??? [emoji54] [emoji54] [emoji54]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No u mnie tez swojskie polskie - pierożki schabowe itd. ;)

Bardzo przykro mi ze babcie tak cierpiały. Wiem, że rak to podły stwór.

A ja w ogóle nie chorowałam i do dziś nie choruję. Mam tylko to ***** w jajnikach, tak to okaz zdrowia. Pierwszy raz w życiu antybiotyk brałam - uwaga - po punkcji.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Biedroneczko, Ty ostatnio pisałaś, że u Ciebie jest duże ryzyko poronień. Coś w związku z tym masz stwierdzone, czy tylko przez to pco lekarze ci tak mówią?

Teraz juz nie, ale jednak sie bawilas. Kazdy musi dojrzec do pewnych decyzji, mi chocby milion osob mowilo jedno to ja nie zmienie.decyzji dopoki do tego nie "dorosne". Coz, taki charakter. To sa decyzje na cale zycie, nie mozna ich zmienic jak.koloru wlosow i czesto wybieramy ta wlasciwa droge kiedy staje sie nasza ostatnia deska ratunku. Heh, chyba bede filozofę ;)

Popieram-każdy musi dorosnąć,rozważyć w sercu wszystkie "za" i wszystkie "przeciw"...

Ja tylko się modlę by mi się udalo z mojego ostatniego Kropka...
Porzucenie myśli o zupełnie Naszym w 100 procentach dziecku-wiecie w sensie biologicznym- jest dla mnie mniej straszne niż np. Urodzenie chorego dziecka lub wykluczenie opcji że w ogóle nie będę Mamą...
Myślę że trudne to wszystko i bardzo indywidualne...Ja mam te Miłość i chcę ja komuś ofiarować. Tyle.

reklama
Rano o 8:00 zrobiliśmy BHCG i progesteron. Beta jest, a progesteronu brak (choć miało być na cito ale nieważne)
Beta wyszła 222.49 czyli urosła. Wczoraj ok. 20:00 żona miała trzy silne ukucia. Od wczoraj czuje znowu oznaki typu bolące piersi, częste wizyty w kibelku no i odrzucanie na zapachy.

Dziś z wynikiem byliśmy u doktora, który zapoznał się ze wszystkim i przepisał Prolutex 25 mgl. Zastrzyk zrobiony i w środę mamy powtórzyć BHCG i dać znać lekarzowi.

Powiedział, że dobrze nie jest ale pytaliśmy czy odstawić wszystko to powiedział że nie. W środę USG i ma zobaczyć.

Tak jak mówiłem nadzieja umiera ostatnia. Żona już lepiej.

Pilnuj bety. Nie chce straszyc ale ostrzec ja akurat (wiek ze kazdy przypadek jest inny, i inne objawy) mialam bete 130 potem spadla 120 a nastepnie urosla do 149 i przestala rosnac. Lekarz mi powiedzial odstaw leki jak dostaniesz miesiaczke to znaczy ze sie oczyscilo i nie udalo. W moim przypadku zaufalam lekarzowi, dostalam miesiaczke a 4 tyg pozniej trafilam na sor z rozlana ciaza pozamaciczna jajowodowa brakowalo paru godzin i bylo by po mnie. Zdrowy rozsadek moj i ratownika mnie uratował. Po miesiaczce dodam ze nie mialam juz zadnych objawow ciazy ale przed to bole itp byly. Reasumujac moniturujcie bete jak kaza odstawic leki sprawdz by spadla o 0 lub do 2 mimo miesiaczki bo moze byc roznie

Do góry