Strawberry_90
Zaangażowana w BB
My juz po dzidzius pokazal jajuszka
Gratuluje synka [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakie Ci jeszce badania zlecil? Allo mlry w Prokocimiu sobie zrob..na ta bafanie zi mezem musisz jechać
Ale to @Barburka dzis oglada dzidzie a nie ja
Oh nie to następnym razem!Asiulka ja bardzo chętnie ale w ta sobotę nie dam rady bawcie wie dobrze
Nadwaga jakaś jest nie objadam się jakoś strasznie. U mnie bol zaczyna się w nocy. Wczoraj po 2, dziś po 4. Rano tez już wzięłam nospe i mam wrażenie ze cały czas boli. Jak tak dalej pójdzie to jeszcze dziś podjadę na IP
Bierz L4W sklepie spożywczym ale mam być na kasie 8 godzin
Ja wziela bym jeszcze relanium do tej nospy. A jak by nie przeszlo to jeszcze dzis na IP bym pojechala.
Mnie tez boli brzuch, ale w nocy spie. Jak jest mocny bol to biore nospe. Jak bardziej boli to biore nispe max i relanium po 1 szt. I przechodzi. Mam za to czeste i mocne bole glowy.... I czesto robi mi się niedobrze, ale nie wymiotuje. Piersi lekko wyczuwalne, wczesniej bardziej je czulam.
Ja wziela bym jeszcze relanium do tej nospy. A jak by nie przeszlo to jeszcze dzis na IP bym pojechala.
Mnie tez boli brzuch, ale w nocy spie. Jak jest mocny bol to biore nospe. Jak bardziej boli to biore nispe max i relanium po 1 szt. I przechodzi. Mam za to czeste i mocne bole glowy.... I czesto robi mi się niedobrze, ale nie wymiotuje. Piersi lekko wyczuwalne, wczesniej bardziej je czulam.
Dzień dobry. Ja znowu w nocy obudzona przez ból brzucha [emoji25]druga nic z rzędu i od rana cały czas boli. Nie wiem czy to normalne... Myśle, że cis jednak niedobrego się dzieje. Krwawień żadnych nie mam bo przy takiej ilości leków to chyba nie sposób aby były. Wizytę mam dopiero w poniedziałek u mojego miejscowego ginekologa. Także dla mnie wynik bety nie dał spokoju bo ten brzuch mnie wykańcza. Poza tym żadnych innych dolegliwości typu piersi czy apetyt. Codziennie rano się budzę i idę do toalety sprawdzać czy to oby nie koniec męczy mnie to strasznie, ehhh.....
Tak zrob, i nie wstawaj. Lez sobie, tylko siku wstawaj.Relanium nie dostałam z Novum. Dziś będę jeszcze dzwoniła do kliniki po 16 bo wtedy nasza Pani dr ma dyżur telefoniczny. Powiem Ci, że jak teraz leżę jest Ok. Poczekam do godzin popołudniowych i okaże się czy będę zmuszona jechać ba IP czy może Pani dr coś poradzi.
mnie do 8 tygodnia prowadziła lekarka, która prowadziła całą procedurę, a teraz jestem u Pani Ginekolog dalej z tej samej kliniki niepłodności prywatnie. Nie chciałam się komuś tłumaczyć co, jak, dlaczego, po co, skąd moje obawy itdJa pracuję w biurze, więc ja od razu do pracy poszłam.
Sylwia - trzymamy kciuki mocno!!!
Dziewczyny, które mają betę Ok - jakie są Wasze plany co do prowadzenie ciąży? Zostajecie u lekarza od invitro czy idziecie do swojej lecznicy? Ja mam za darmo ginekologa i prowadzenie ciąŻy z pracy, ale obawiam się bardzo, że normalny lekarz nie utrzyma ciąży, da złe leki itd więc skłaniam się ku prywatnemu chodzeniu do doktora, który prowadził mi invitro.
Jakie są Wasze przmeyślenia?