reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Odebrałam wynik [emoji7]dziś 14 dpt beta 225,8 [emoji7][emoji7][emoji7] (2 dni temu było 88,9). Czy myślicie, że jest już Ok? Mogę powoli się cieszyć? [emoji5]
Jak to po in vitro dzienna dawka progesteronu to 600, dzisiejszy wynik 42,17, a było 46,56. Czy powinnam przyjmować jeszcze więcej?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Odebrałam wynik [emoji7]dziś 14 dpt beta 225,8 [emoji7][emoji7][emoji7] (2 dni temu było 88,9). Czy myślicie, że jest już Ok? Mogę powoli się cieszyć? [emoji5]
Jak to po in vitro dzienna dawka progesteronu to 600, dzisiejszy wynik 42,17, a było 46,56. Czy powinnam przyjmować jeszcze więcej?

No to gratulacje!!! ❤❤❤ progesteron super ! ;)

Powiem Ci na moim przykładzie..:) 1 procedura i robiłam wszystko książkowo... zastrzyk co do minuty, luteina przez znienawidzony aplikator i nic.... drugi transfer oczywiście pilnowałam czasu zastrzyków ale bez przesady, nie traktowałam siebie jak jajo tylko normalnie i zmieniłam tą aplikację luteiny na swój palec... udało się. Aplikatory powyrzucałam a luteiny używam do tej pory. :) Jak włożysz 1 raz ją palcem to poczujesz że ona od razu się jakby rozpuszcza więc uważam że tam gdzie ma się wchłonąć to się wchłonie :) Na pewno jest to mniej inwazyjne. Ja nigdy nie używałam aplikatorów ale nie raz potrafiłam siebie nim poranić co też do przyjemnych nie należy ;)
A czy też bierzecie zastrzyki Neoparin? To są przeciwzakrzepowe tylko trochę dziwi mnie po co one są ,ale lekarz kazał to biorę . Oprócz tego duphaston i ta nieszczęsna luteina .

Gratulacje ❤️

Gratulacje! [emoji173]️

A czy też bierzecie zastrzyki Neoparin? To są przeciwzakrzepowe tylko trochę dziwi mnie po co one są ,ale lekarz kazał to biorę . Oprócz tego duphaston i ta nieszczęsna luteina .
Ja biore zastrzyki. Nie jestem pewna wiec jesli sie myle to mnie dziewczyny poprawcie. Progesteron (luteina, duphaston, lutinus) zageszcza krew i przez to jest gorszy transport "substancji" do dzidzi zeby temu zapobiec bierzemy zastrzyki z heparyny (np. Neoparin) zeby tego uniknac.

reklama

Pięknie gratulacje!!!:-D

Do góry