reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@shaggy tez miałam krwawienia (ciąża żywa) tydzien spokoju a teraz brązowe plamienia, przejdzie na 2 dni i znow. Czekam na wizytę u lekarza co i jak. Także nie wiem jaka plaga z tym

Znaczy się ja to od początku wiedziałam jak tylko zobaczyłam przy transferze ta mała kropeczke na monitorku , że dziewuszka będzie i mówiłam Lenka ❤ ogólnie od kiedy zapragnelam byc w ciazy mi się podoba to imię :p no i moj M od odebrania wczorajszej NIFTY juz zwrava sie Lenka ;)

Mam jeszcze takie :
Hania
Nina
Zuzia

A moja siostra mówi Gabrysia:laugh2:
I bądź tu człowieku mądry :nerd:
Lenka slicznie❤

Oj dziewczyny fajnie się patrzy na wasze piękne brzuszki . Na końcówce już było ciężko i myślałam już tylko o tym żeby urodzić ale tak jak Ada jednak się tęskni . U nas było tak 7,5tyg temu w dniu porodu . Róbcie sobie zdjęcia bo to się naprawdę fajnie wspomina a po porodzie to tylko będziecie zdjęcia robić dziecku [emoji6]
1520678015-2365023d4c23c302-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hello, przez ostatni tydzien nawet nie mialam sekundy zeby tu zajrzeć, ale zaraz wszystko nadrobie. Mam nadzieje, ze u wszystkich dobrze i do przodu :)Dokładnie tydzień temu, czyli 7dpt 5 dniowej blastki, tak jak podpowiadalyscie- zrobiłam test i ujrzalam biel. Wiadomo podlamalam się... do tego plamienia i całkiem stracilam wiare i nadzieje, zajelam sie praca. Az tu 13dpt M. kazal sprawdzić. Bylam pewna, ze nic z tego, a tu niespodzianka! Dwie piekne kreseczki! polecialam na bete, a tam 1200!
W poniedziałek powtarzam bete.
Co sadzicie o takim wyniku?
Wczoraj bylam wniebowzieta, a teraz martwię sie zeby to nie było puste jajo:(

Oj dziewczyny fajnie się patrzy na wasze piękne brzuszki . Na końcówce już było ciężko i myślałam już tylko o tym żeby urodzić ale tak jak Ada jednak się tęskni . U nas było tak 7,5tyg temu w dniu porodu . Róbcie sobie zdjęcia bo to się naprawdę fajnie wspomina a po porodzie to tylko będziecie zdjęcia robić dziecku [emoji6]
1520678015-2365023d4c23c302-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mialas cesarke??

reklama
Hello, przez ostatni tydzien nawet nie mialam sekundy zeby tu zajrzeć, ale zaraz wszystko nadrobie. Mam nadzieje, ze u wszystkich dobrze i do przodu :)Dokładnie tydzień temu, czyli 7dpt 5 dniowej blastki, tak jak podpowiadalyscie- zrobiłam test i ujrzalam biel. Wiadomo podlamalam się... do tego plamienia i całkiem stracilam wiare i nadzieje, zajelam sie praca. Az tu 13dpt M. kazal sprawdzić. Bylam pewna, ze nic z tego, a tu niespodzianka! Dwie piekne kreseczki! polecialam na bete, a tam 1200!
W poniedziałek powtarzam bete.
Co sadzicie o takim wyniku?
Wczoraj bylam wniebowzieta, a teraz martwię sie zeby to nie było puste jajo:(
Piekna beta kochana❤

Do góry