reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Też tak myślę:-) :)
u mnie praktycznie nikt nie chodzi na zwolnienia i co?przed świętami co druga osoba rota wirus i w robocie:confused: a ja oczywiście dostałam w święta a po świętach miałam wolne:mad: także też fajnie,tylko nie wiem co chcą przez to pokazać?
Nie wiem ale chore to jest jak dla mnie a potem się dziwię że ludzie biorą l4 jak się dogadać nie można to co innego mam zrezygnować z transferu tylko dlatego bo oni tak chcą nie ma takiej możliwość nawet jak by mnieli mnie zwolnić to i tak pójdę na transfer oni tylko o sobie myślę nie myślą o nikim innym ale te głupie teksty w pracy ona dźwigać nie moze przy wszystkich albo ona ci nie pomoże dźwigać bo nie moze dźwigać albo nie tylko Ty masz problemu problemy zdtowotne i nie tylko Ty nie możesz dźwigać rozumiesz wiesz jak to od środka człowieka boli jak takie teksty słyszy jak jeden człowiek jest dla drugiego taki chamski nie potrafię tego zrozumieć jak tak można traktować człowieka który walczy o największy skarb świata albo ze masz jeszcze czas no ludzie

reklama
Limfocytami męża. Tez to przeszlam. Dzis transfer po szczepionkach no i zobaczymy.
Chodzi o to ze immunologicznie mialam bardzo zle wyniki. Ktores tam badanie mialo norme 500-1050 a u mnie bylo 4500!
Chodzi o to ze moj organizm zabijal zarodek (a wlasciwie jego czesc ktora skladala sie z komorek meza).
Po szczepionkach wyniki w normie a w tamtym badaniu z 4500 zeszlam do 800 :)
Dobrze Cie zrozumialam? Mialas dzisiaj transfer? To trzymam kciuki kochana [emoji9] [emoji9] [emoji9] bedzie dobrze!!! [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dobrze Cie zrozumialam? Mialas dzisiaj transfer? To trzymam kciuki kochana [emoji9] [emoji9] [emoji9] bedzie dobrze!!! [emoji4]

Tak dziś :) wlasnie lezymy sobie z kropkiem i odpoczywamy :) jeszcze jutro wolne i mam zamiar przelezec, chociaz wiem ze nie trzeba. Ale poodpoczywam przynajmniej :) za tydzien w srode ide na bete. Powinnam isc w czwartek, ae potem nie zniose czekania do pobiedzialku na powtorke wiec pojde w srode i piatek :)

Paulina to jest taki nasz buraczany cholerny piep..ony kapitalizm. Tak to wyglada. Nie tylko w Biedrze. W kazdej innej duzej firmie gdzie wiekszosc menagementu to Polacy. Zreszta w tych mniejszych firmach tez dramat [emoji53]

Ciśnienie jeszcze dostałam 140/90 taka nerwowa jakaś jestem i zasnąć nie mogę dlatego

Nie wiem ale chore to jest jak dla mnie a potem się dziwię że ludzie biorą l4 jak się dogadać nie można to co innego mam zrezygnować z transferu tylko dlatego bo oni tak chcą nie ma takiej możliwość nawet jak by mnieli mnie zwolnić to i tak pójdę na transfer oni tylko o sobie myślę nie myślą o nikim innym ale te głupie teksty w pracy ona dźwigać nie moze przy wszystkich albo ona ci nie pomoże dźwigać bo nie moze dźwigać albo nie tylko Ty masz problemu problemy zdtowotne i nie tylko Ty nie możesz dźwigać rozumiesz wiesz jak to od środka człowieka boli jak takie teksty słyszy jak jeden człowiek jest dla drugiego taki chamski nie potrafię tego zrozumieć jak tak można traktować człowieka który walczy o największy skarb świata albo ze masz jeszcze czas no ludzie
To jest sku.two...beak słów.. .Ale o czym my mówimy, jak na kierowniczych stanowiskach większość to buraki i dorobkiewicze.. moja kierowniczka to taka wiesniara, że książkę mogłabym o niej napisac.... Ale zdrowia mi nadszarpnęła, teraz przyszedł czas na nasze szczęście i walkę o marzenia. Niestety zrozumiałam to po 7 latach tyrania dla korpo...juz dużo wcześniej powinnam zająć się tematem ciąży, a czas ucieka...

Daj spokój... a jeszcze najlepsze jest to, że mi dzisiaj "tłumaczyli", że przy 2 zarodkach to całkiem normalne, że mógł się jeden ulotnić i stąd spadek bety (nawet AŻ TAKI). To im podziękowałam, że we wrześniu po spadku bety kazali odstawić leki od razu, a jak po kilku dniach zadzwoniłam, że ona nie spada, a wręcz podrosła to wystawili skierowanie na łyżeczkowanie bez mrugnięcia okiem... ŻAL... :( jeszcze kuźwa histeryczkę ze mnie w poniedziałek zrobił...
No to sobie ponarzekałam... :sad:

Masz tu jeszcze jednego Maluszka więc wyjścia nie masz, musisz u nich zostać. Ale po rodzeństwo idź gdzie indziej bo zaufania do tego miejsca nie można mieć za grosz ...

reklama
Tak dziś :) wlasnie lezymy sobie z kropkiem i odpoczywamy :) jeszcze jutro wolne i mam zamiar przelezec, chociaz wiem ze nie trzeba. Ale poodpoczywam przynajmniej :) za tydzien w srode ide na bete. Powinnam isc w czwartek, ae potem nie zniose czekania do pobiedzialku na powtorke wiec pojde w srode i piatek :)
Trzymam kciuki:-) :)[/QUOTE]
Czekanie jest najgorsze...ja robiłam bete już w 3 i 5dpt i niestety nadal poniżej 1. Ostatnia wer w czwartek 10 spr, ale nadal jestem dobrej myśli, bo tylko tak mogę pomóc moim 2 bąbelkom :):):)

Do góry