reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
400 zł??!! OMATKOBOSKO!!!
Kochana w aptece dr max na Bratysławskiej (Kaufland) lutek jest po 110 zł i dostępny zawsze od ręki. Fraxi też powinna być
Dzieki Asia, Ty jak zawsze jestes niezastapiona [emoji4] [emoji9]
Kurcze dziewczyny, nie dosc ze rano obudzil mnie bol brzucha, to jeszcze mialam dzis akcje pod blokiem [emoji53] Idac do apteki zauwazylam ze w parkingowej zatoczce wokol mojego auta stoi kilka robotnikow, plus dwoch policjantow. Zanim do nich podeszlam cisnienie juz chyba mialam 200/200. Kazali mi sie wylegitymowac. Okazalo sie ze jakas rura pod chodnikiem pekla i hydraulicy szukali wlasciciela pojazdu, wiec zamiast podpytac mieszkancow czyje to auto, od razu wezwali gliniarzy[emoji52] No a mi z nerwow zrobilo sie slabo, skurcze w dole brzucha, posadzili mnie w radiowozie, chcieli wzywac pogotowie bo podobno bylam taka blada, nie dalam rady samodzielnie przeparkowac auta, musial mi to ogarnac policjant.. A jakby tego bylo malo, M po powrocie z pracy mnie opierdzielil, ze niepotrzebnie sie denerwuje, panikuje i narazam przez to swoje zdrowie. Cholera jakbym to robila celowo..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No to bylam na wizycie i jest jeden pecherzyk. serduszla keszcze nie bylo. mam isc do swojego gina za dwa tyg to juz wszystko powinno byc pieknie widac- wg lekarza. i prolutex dostalam jeszcze dwa opakowania czyli za dwa tyg koniec z iglami tylko lutek zostaje
Super [emoji4] duzo zdrowka dla Was [emoji9]

Kurcze dziewczyny, nie dosc ze rano obudzil mnie bol brzucha, to jeszcze mialam dzis akcje pod blokiem [emoji53] Idac do apteki zauwazylam ze w parkingowej zatoczce wokol mojego auta stoi kilka robotnikow, plus dwoch policjantow. Zanim do nich podeszlam cisnienie juz chyba mialam 200/200. Kazali mi sie wylegitymowac. Okazalo sie ze jakas rura pod chodnikiem pekla i hydraulicy szukali wlasciciela pojazdu, wiec zamiast podpytac mieszkancow czyje to auto, od razu wezwali gliniarzy[emoji52] No a mi z nerwow zrobilo sie slabo, skurcze w dole brzucha, posadzili mnie w radiowozie, chcieli wzywac pogotowie bo podobno bylam taka blada, nie dalam rady samodzielnie przeparkowac auta, musial mi to ogarnac policjant.. A jakby tego bylo malo, M po powrocie z pracy mnie opierdzielil, ze niepotrzebnie sie denerwuje, panikuje i narazam przez to swoje zdrowie. Cholera jakbym to robila celowo..

Ja też się frajezylam płaciła 165 zł za pakowanie A dzięki Asi wybrałam się do apteki na bratslawskiej I wszystkie leki mają dużo taniej zaoszvzedzilam ok 500 zl

Hej pisałam z lekarzem jeśli jajnik będzie ładnie wyglądał to będzie transfer między 24 a 26 lutego ;) mam urlop od 15 do 28 i pisałam aby mi go przełożyła od 19 to oczywiście jest problem zawsze problem bierzesz l4 złe prosisz o urlop zaległy złe ***** wiecznie złe powiesz prawdę na co on ci potrzebny nie chcesz brać l4 od okresu bo tak naprawdę mogłabym juz od okresu wziąć nie chce brać wizyty dostosuje do pracy to nadal ***** złe ale jestem zła

Nie przejmuj się to nie była twoja wina A myślę że ja też bym tak zareagowała, przez te wszystkie przejścia jestem wrakiem emocionalnym

reklama
Dziewczyny mam dwa opakowania Lutinusa z ważnością do 12.2018. Mi się nie przydadzą a mogę komuś odstąpić tylko za koszt przesyłki (z zagranicy czyli troszkę drożej, około 50 zł). Do tego Puregon 300 z datą 06.2019. Jeżeli nie Wam to może komuś znajomemu.

Do góry