Nie...A kazał Ci badać progesteron po odstawieniu ?
reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
Transfer miałam w sobotę 2 -5 dniowych zarodków ! Czyli dziśA który to Twój dpt?
dzisiaj to 4 dzień po transferze 2 zarodków 5 dniowych ! Chyba dobrze liczę od sobotyA który to Twój dpt?
Szczescie1986
4 dzień po transferze 2-5 dniowych zarodków! Normalnie to chyba tak się liczy w sobotę miałam transferZawsze coś z tylu głowy będzie się kołatac. Z kamienia nie jesteśmy który to dpt?
prolutex brałam do pozytywnej bety a w 8tc z reszty zeszłam... ryzykowalam tym że tak szybko odstawiłam???ślepo ufam lekarzowiNie...
to w sobote możesz sikanca zrobić jak lubisz mocne wrażenia juz coś na pewno pokaże jak 2 zarodki poszły w ruch4 dzień po transferze 2-5 dniowych zarodków! Normalnie to chyba tak się liczy w sobotę miałam transfer
Szczescie1986
Oj kochana tych siłaczow to się oboje już 2 razy robiłam i nawet na 2zarodkach i się sparzyłam!to w sobote możesz sikanca zrobić jak lubisz mocne wrażenia juz coś na pewno pokaże jak 2 zarodki poszły w ruch
To grzecznie do bety czekajOj kochana tych siłaczow to się oboje już 2 razy robiłam i nawet na 2zarodkach i się sparzyłam!
Dziewczyny . . Beta 2 .. Ja nie wiem jak ja to dla męża powiem kolejny raz umieram .. ;-(
reklama
Ja też ufam swojej Pani Doktor no widzisz wszystko było super nic się nie działo mi też po odstawieniu lekarz nie kazał badać progesteronu wręcz zakazał no i tak też uczyniłam chociaż poszłam pod swoje laboratorium ale była jakaś awaria i zamknięte więc stwierdziłam, że to znak i mam dac sobie spokójprolutex brałam do pozytywnej bety a w 8tc z reszty zeszłam... ryzykowalam tym że tak szybko odstawiłam???ślepo ufam lekarzowi
Podziel się: