Trzymaj się Kochana!!!!Kochana do heparyny mam wskazanie bo mam mutacje mthfr i poronienia na koncie, wiec mam nawet refundacje. A co do krwawienia to bylabym spokojna gdyby mnie brzuch tak nie bolal, wzielam 2 tabl relaniym, 2 nospy i 2 magnezy, czyli wszystko co moglam a dalej boli nie ma szans, zeby to bylo uszkodzone naczynko tylko to z macicy bylo...
reklama
Margit2018
Fanka BB :)
Tak naprawdę masz dwie do wyboru najbliższe novum (dr Taszycka dr Zamora) -jeżdżę pociągiem pendolino i jest szybciutko- b dobre laboratorium, a druga to katowice (ma dobre opinie osobiście nie znam)Ja jestem z Krakowa ale lecze sie w Gyncentrum Katowice. Maja tam podobno dobre laboratorium.
Margit2018
Edi rany booskie gdzie wy się leczycie!!!!dziewczynki in vitro to nie zabawa wybierajcie duże kliniki z doświadczeniem embriologów ze sprzętem nie dajcie kusić się niskimi cenami, czasami lepiej jest dojeżdżać niż kolejny raz przechodzić stymulację. Zbieraj się i dzwoń do dużej kliniki pierwsze in vitro o niczym nie świadczy owszem istnieje ryzyko że coś jest nie tak ale na boga jak z 9 nic nie wyszło przy amh 3 ile masz lat?I z 9 zdrowych zarodków zrobiło się 0
Zastanawiam się czy już się nie poddać. Może tak ma być. I muszę pogodzić się z tym powodzenia dla innych dziewczyn. Trzymam kciuki żeby chociaż Wam się udało.
Jeszczeniematka
A u kogo się leczysz w macierzyństwie? Ja chodziłam do przybycienia zanim zmieniliśmy piliśmy klinikę
Ja początkowo u dr Knafel,ale odkąd poszła na macierzyński,chodzę do dr Przybycienia.
W nadchodzącym tygodniu będę mieć już ostatnia wizytę w macierzyństwie i zaczynam prowadzić ciążę poza klinika.
dżoasia
Bedziesz prowadzic u dr Knafel? jakie tam sa terminy na tej Kamiennej?Ja początkowo u dr Knafel,ale odkąd poszła na macierzyński,chodzę do dr Przybycienia.
W nadchodzącym tygodniu będę mieć już ostatnia wizytę w macierzyństwie i zaczynam prowadzić ciążę poza klinika.
Justin87
Hej Dziewczyny,
dzisiaj nie zaglądałam na forum, jutro będę nadrabiać. Mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku.
Nasz mały wypad weekendowy bardzo fajny. Hotel ze spa, to był strzał w 10. Od razu chce się żyć.
Dobrej nocy Kochane. :*
W poniedziałek mam wizytę monitorującą cykl. Mogę prosić o wpisanie do kalendarza?
dzisiaj nie zaglądałam na forum, jutro będę nadrabiać. Mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku.
Nasz mały wypad weekendowy bardzo fajny. Hotel ze spa, to był strzał w 10. Od razu chce się żyć.
Dobrej nocy Kochane. :*
W poniedziałek mam wizytę monitorującą cykl. Mogę prosić o wpisanie do kalendarza?
Jeszczeniematka
Bedziesz prowadzic u dr Knafel? jakie tam sa terminy na tej Kamiennej?
Tak,ale jeszcze nie dzwoniłam.
nieagatka
Edi rany booskie gdzie wy się leczycie!!!!dziewczynki in vitro to nie zabawa wybierajcie duże kliniki z doświadczeniem embriologów ze sprzętem nie dajcie kusić się niskimi cenami, czasami lepiej jest dojeżdżać niż kolejny raz przechodzić stymulację. Zbieraj się i dzwoń do dużej kliniki pierwsze in vitro o niczym nie świadczy owszem istnieje ryzyko że coś jest nie tak ale na boga jak z 9 nic nie wyszło przy amh 3 ile masz lat?
Ja mam amh 2,87, mialam 9 komorek, zaplodnilo sie 6, a do 3ciej doby dotarla 1. Mam z niej corcie, ale od 3 roznych lekarzy uslyszalam, ze to cud. Moje komorki sa bardzo slabe, bo uposledzila je endometrioza.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Edi.......
Zaciekawiona BB
Leczę się w klinice w Uczkin Warszawie, byłam u wielu lekarzy, wydalam mnóstwo pieniędzy i szukałam miejsca gdzie zaczną mnie poważnie traktować bo wszędzie słyszałam że mam czas. Mam 27 lat. W końcu trafiłam tu. I wcale nie zapłaciłam mało i nikt mnie niska cena nie skusił. Jak każda placówka ma swoje dobre i złe opinie. Ale to świadczy że ludzie korzystają z tego miejsca. Ja uważam że trafiłam w miejsce gdzie w końcu nie patrzono że jestem młodą osobą, tylko mam lata starań i prób. Zanim mnie diagnozowali to chcieli cała dokumentacje medyczna jaka do tej pory zgromadziłam. tu także wkoncu zrobili mi takie badania gdzie w innych miejscach nie chcieli. Na przykład droznosc jajowodów. Gdzie indziej nie chcieli zrobić bo jestem za młoda i mam czas. W dwóch innych klinikach to słyszałam. Tu jak miałam robiona stymulacje to za każdym razem miałam badania krwi i monitoring z informacją co dalej robić. A u innych daj kasę ja dam leki i przyjdź za miesiąc. Z In vitro wydaje mi się że byłam dobrze poprowadzona. Klinika ma duże doświadczenie. Otrzymali dotacje od miasta. Choć ja z niej nie korzystam bo nie jestem z Warszawy. Wiem że wymienili w tym roku sprzęt na nowoczesny. Lekarza są profesjonalni i dbają o pacjenta. Bynajmniej ja tak czuję. Po punkcji na drugi dzień dzwonił do mnie lekarz z zapytaniem czy nic się złego nie dzieje. Informacje od embriologa mam bo dzwonił do mnie prawie codziennie z informacją jak się rozwijają zarodki. Więc wydaje mi się że źle nie trafiłam. Z polipem mam się zgłosić 4 dnia miesiączki na usg. I będzie usuwany w tym samym cyklu przed owulacja. Dlatego napisałam że mam zgłosić się za kilka dni. By móc porozmawiać co dalej oraz leczyć się dalej. Czy to złe podejście? Chyba nie. Czy mam lecieć 100 km by usłyszeć od lekarza że muszę najpierw usunąć polipa i co dalej z In vitro i żeby usłyszeć zapraszam jak za kilka dni jak pojawi się okres. Bo tylko wtedy można wypełnić zdiagnozować polipa którego przed stymulacja nigdy nie było ale w trakcie się pojawił.
Edi rany booskie gdzie wy się leczycie!!!!dziewczynki in vitro to nie zabawa wybierajcie duże kliniki z doświadczeniem embriologów ze sprzętem nie dajcie kusić się niskimi cenami, czasami lepiej jest dojeżdżać niż kolejny raz przechodzić stymulację. Zbieraj się i dzwoń do dużej kliniki pierwsze in vitro o niczym nie świadczy owszem istnieje ryzyko że coś jest nie tak ale na boga jak z 9 nic nie wyszło przy amh 3 ile masz lat?
Podziel się: